Robert Levandovski postiže gol protiv Napolija (©Reuters)
Robert Levandovski postiže gol protiv Napolija (©Reuters)

Mogu li Napoli i Sarbriken da sruše najveće kvote na svetu?

Vreme čitanja: 3min | uto. 12.03.24. | 10:17

Mozzart nudi najjače koeficijente na Barselonu i Menhengladbah

Nokaut faza fudbalske Lige šampiona nastavlja se ovog utorka, a nekako je uvek prati Čempionšip, kao i brojni kupovi, u ovom slučaju nemački.

Mozzart je spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na Barselonu u sudaru sa Napolijem u okviru revanša osmine finala kontinentalne elite, kao i dvojka na Menhengladbah protiv Sarbrikena u sklopu DFB kupa.

Izabrane vesti

Barselona je poslednji put stigla do osmine finala Lige šampiona u sezoni 2019/2020, a tada su u ovoj fazi prošli baš Napoli sa kojim se i sada sukobljavaju. Blaugrana večeras mora da pobedi sa bilo kojim rezultatom da bi se plasirala u četvrtfinale, pošto je prva utakmica u Napulju završena nerešenim rezultatom 1:1. U tom susretu svi glavni događaji odigrali su se u drugom poluvremenu, kada je Levandovski pogodio za goste, a 15 minuta kasnije Osimen uzvratio. U Primeri tim trenera Ćavija je na trećem mestu sa šest bodova prednosti ispred Atletiko Madrida. Istovremeno, postoji šansa da Barsa prestigne Đironu, pošto je između njih samo jedan bod razlike. Barselona je u prošlom kolu na svom terenu pobedila Majorku minimalnim rezultatom 1:0. Vredi napomenuti da su Katalonci dobili sva tri domaća meča u aktuelnoj kampanji Lige šampiona. Napoli nema baš najbolju statistiku protiv španskih klubova. U plej-ofu Lige šampiona, u dva od poslednja tri nastupa, Partenopeji su izgubili od predstavnika ove zemlje, i to upravo u fazi osmine finala. Očigledno je da Napoli ove sezone igra mnogo lošije nego prošle. U Seriji A tim zauzima tek sedmo mesto i rizikuje da ostane bez evropskog takmičenja. Istina, posle imenovanja Frančeska Kalcone na mesto glavnog trenera, situacija se u velikoj meri stabilizovala. Uzimajući u obzir sve turnire, Napolitanci su u nizu od šest mečeva bez poraza – četiri remija i dve pobede. U poslednjem meču pred odlazak u Barselonu Partenopeji su kod kuće remizirali sa Torinom 1:1.

SARBRIKEN - MENHENGLADBAH (UTORAK, 20.30), DVOJKA 1,65

Sarbriken je veliko iznenađenje u nemačkom Kupu, pošto je u situaciji da se bori za plasman u polufinale. Ne dešava se često da neki trećeligaš stigne tako daleko u DFB kupu, naročito tim iz sredine tabele treće lige. Na putu do četvrtfinala Sarbriken je uspeo da napravi već neke senzacije, pa nije za potcenjivanje. Naime, eliminisao je Karlsrue, pa Bajern i Ajntraht, a svaki put je igrao kod kuće, gde i večeras dočekuje Menhengladbah. Sarbriken je devetoplasiran u trećoj ligi i bez poraza je u šest poslednjih mečeva. Borusija Menhengladbah je 2024. počela na ne baš najbolji način, ali u isto vreme ubrzano napreduje. Koltovi nisu izgubili na tri meča zaredom, tokom čega su postigli devet golova. Menhengladbah zauzima 12. mesto u Bundesligi, i čak je 13 poena daleko od zone evropskih pozicija pa mu je uspeh u Kupu od vitalnog značaja za dobijanje karte za međunarodne obaveze. Borusija je na putu do poslednjih osam u Kupu izbacila Bersenbrik, Hajdenhajm i Volzburg.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara