Moraće Partizan da se strpi: Almerija neće da proda Sadika ispod cene

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 18:26

Špancima ne gori pod nogama da moraju da puste Nigerijca

Računali su u Partizanu da će imati priliv novca ovog leta iz Španije, jer su sve informacije govorile da će Almerija prodati Umara Sadika, ali po svemu sudeći, crno-beli će morati da se strpe.

Kako piše AS, iako postoji mnogo zainteresovanih klubova za Sadika, Almerija nema nameru da ga proda pošto-poto. Pominjali su se kao zainteresovani Sevilja, Valensija, pa Mančester Siti koji bi Nigerijca prosledio u francusku Trou, pa Krasnodar... Red pred vratima španskog kluba. Ali...

Izabrane vesti

Prošlog leta Almerija je ostvarila rekordan transfer u istoriji kluba: prodala je Darvina Nunjeza u Benfiku za 24.000.000 evra. I cilj joj je da prodaja Umara Sadika obori taj rekord. Uostalom, nekadašnji napadač Partizana ima otkupnu klauzulu u ugovoru na 60.000.000 evra.

Procenjuje se da bi crveno-beli pustili Sadika da ode za 30.000.000 evra i ništa manje od toga. Almerija ima novca, gazda je sa Bliskog istoka i drame te vrste, da mora da se prodaje da bi klub živeo, tamo nema. Svestan je i Umar da su sve veće šanse da ostane još godinu dana na istom mestu i uporno daje pomirljive izjave da se njemu ne žuri i da ne bi imao ništa protiv i da ostane u istom klubu.

Utisak je da nestrpljenje jedino muči Partizan, jer bar 3.000.000 evra su očekivali u Humskoj 1 da će im stići ovog leta od nove prodaje Umara Sadika.


tagovi

Umar SadikAlmerijaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara