Komentari na vest

Moraće Viljareal da požuri: Sadiku raste cena, zablistao i Barsin đak (VIDEO)

U

UzimaGaReal

pre preko 1 godinu

Ma kakav Viljareal ovo je igrač za Real.Perez već razmišlja da Benzemu zameni čudom od igrača kao što je Umar:)))Transfer sto miliona i posebna klauzula da za svaki minut u dresu Reala NK Gromada ide po milionče. Perez je hitno krenuo u akciju da ne izgubi majstora fudbala Umara i da mu ga ne preotme Barsa, a i da mu ne poraste cena kada se mađu partizane zvanično vrati veseli profesor koji onda deli procente sa Pantom Zekajem. Onda Panta Zekaj dobija svoj Youtube kanal i počinje svoj serijal gde će govoriti o dugovima Barse:))))Na kraju sledi buđenje partizana i proslava velikog uspeha i plasmana u Cipiripi kup u teškoj borbi sa moćnim konobarima sa Malte:))))
P

PD

pre preko 1 godinu

Trebao si ispasti duhovit, jel da?
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Kriza je svuda skače cijena drva...🤣🤣🤣
s

steff

pre preko 1 godinu

Al si me nasmejao ... Kako jedan zdrav komentar moze da nasmeje grobara. Prestanite "klinci" da mrzite drugi klub. Ako necete onda gledajte vase dvoriste.
G

Gostpoipoi

pre preko 1 godinu

Koliko para ide gromadi za ovaj gol? Garant ima neka klauzula za dati gol u Primeri, ili po datom golu u Primeri... 🤣🤣🤣
B

Brat Nevera

pre preko 1 godinu

Dolazi li Kavani u Viljareal, zna li se šta? Btw Počeće i Sadik da nam iskače iz frižidera, još ako nekad uzme i LŠ, gotovi smo XD
v

vikosas

pre preko 1 godinu

Viljareal ima Dandžumu kao prvog špica 1997 godište, njima Sadik uopste nije potreban još i fantazirate od cifri 30m što Viljareal nikad ne placa ni u ludilu, oni posluju na drugaciji nacin
G

Gost6789

pre preko 1 godinu

Viljareal da je hteo Sadika kupio bi ga, nego im ne treba, imaju Danjumu
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

Ali kako smarate sa Sadikom ovo je nečuveno
S

Sadikceee

pre preko 1 godinu

Dao covek gol, sta je trebalo da napisu?
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Collado je bio nosilac igre i prošle sezone u Granadi. Ko je pratio mogao je primijetiti da se radi o igraču koji će daleko dogurati.