undefined
undefined

Morata neće za 50.000.000 po godini, ali hoće za 4.000.000 - nazad u Italiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 00:28

Izgleda da je rešio da prihvati ponudu Milana

Milan je veoma blizu angažovanja novog napadača, javlja noćas Đanluka di Marcio, a prenose brojni italijanski mediji. Alvaro Morata (30) ima nefleksibilan stav prema mogućnosti da se otisne u Saudijsku Arabiju, definitivno je odbacio takvu mogućnost i sada pregovara samo sa čelnicima Rosonera.

Podsetimo, saudijski Al Tavon bio je vrlo izdašan prilikom iznošenja ponude španskom napadaču tokom prethodnih nedelja. Navodno, nuđeno mu je čak 50.000.000 evra po godini, ali ovaj je odoleo izazovu i ipak odlučio da kaže - NE!

Izabrane vesti

Primarni razlozi su porodični. Morata ima četvoro male dece, a grad iz kog Al Tavon dolazi nije baš idilično mesto za život i nalazi se u provinciji. Takođe, golgeter Atletika smatra da su pred njim najmanje još tri-četiri godine mogućnosti da igra na vrhunskom nivou u Evropi. Poziv Milana došao je kao 'kec na deset'.

Od ranije je poznato da Alvaro Morata u ugovoru sa Madriđanima ima vrlo prihvatljivu izlaznu klauzulu (oko 10.000.000 evra) koju Milan može da plati. Ono što je novo jesu uslovi što ih milanski velikan nudi. Di Marcio otkriva da se radi o cifri nešto nižoj od one koja je nuđena Markusu Tiramu. U pitanju je 4.000.000 evra po sezoni, iliti 16.000.000 za četiri godine.

Radi se o neto sumi, tako da bi Morata, ukoliko prihvati, svakako bio jedan od najplaćenijih igrača kluba sa San Sira.


tagovi

Alvaro MorataLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara