Morata (©Reuters)
Morata (©Reuters)

Morata otkrio: Alegri me je zimus sprečio da odem u Barselonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.22. | 23:02

“Tražio je da igram sa Vlahovićem”, priča Španac

Sezona nije loše krenula za Alvara Moratu. Na šest utakmica u Primeri postigao je tri gola za Atletiko Madrid.

A, sve je moglo drugačije da bude da je ostvario želju koju je imao zimus. Tada je bio na korak od prelaska u Barselonu. Sve je imao dogovoreno, ne krije da se radovao tome, iako je u karijeri branio boje i Reala i Atletika iz Madrida.

Izabrane vesti

Čovek kojeg sad navijači Juventusa žele motkama da oteraju iz kluba, Masimilijano Alegri, blokirao je Morati odlazak u Barselonu.

“Tačno je da sam zimus bio u kontaktu sa Barselonom. Ćavi me je zvao, pričali smo o fudbalu, o svemu. Bilo mi je zadovoljstvo, mnogo mi je značilo što me je zvao čovek koji je bio fenomenalan igrač, kao što je Ćavi. Baš mi je godilo”, pričao je Morata za Kadenu Ser.

Ali, nije mu se dalo da se pridruži treneru koji ga je zvao da dođe.

“Imao sam četiri-pet ponuda zimus, ali ih je Alegri sve blokirao. Bio je izričit: “Želim da ostaneš, da igraš zajedno sa Vlahovićem”. Meni je bilo naporno da igram po levom boku, ali sam to i uradio”, objasnio je Morata.

Iako nije igrao na svom uobičajenom mestu, španski napadač je imao jednu od najboljih godina u karijeri, jer je prošle sezone za Juventus postigao 12 golova i dodao devet asistencija na 48 utakmica na svim frontovima.


tagovi

JuventusAtletiko MadridBarselonaAlvaro MorataĆavi

Obaveštavaj me

Juventus
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara