Morelos (©Reuters)
Morelos (©Reuters)

Morelos protiv Zvezde postao treći najbolji strelac u istoriji LE

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.03.22. | 18:55

Kolumbijac postigao 32. gol u tom takmičenju

Označen je Alfredo Morales kao opasnost broj jedan po Crvenu zvezdu u četvrtak veče na Ajbroksu i to zvanje je opravdao.

Kolumbijac je postigao drugi gol za Rendžers i svom timu širom otvorio vrata do ubedljive pobede (3:0) koja Policajce favorizuje da prođu u četvrtfinale Lige Evrope.

Izabrane vesti

Koliko je Morelos stalno prisutna opasnost za sve odbrane govori podatak da je sinoć golom protiv Zvezde postao treći najbolji strelac u istoriji Lige Evrope, odnosno Kupa UEFA, kako se nekada zvala. Špic Rendžersa je došao do brojke od 32 gola u ovom takmičenju, ostavivši iza sebe takve asove kakvi su Radamel Falkao i Aric Aduriz, koji su postigli po jedan manje.

S obzirom na to da će Zvezda morati da jurne na gol Škota u revanšu, moraće istovremeno mnogo pažnje da posveti i odbrani od Morelosa, koji svaku grešku vešto koristi. Kolumbijac će gledati da odvede svoj klub u naredno kolo, pa da onda ima priliku da napadne i skor Klasa-Jana Huntelara, koji je dao 34 gola u Ligi Evrope, dok je rekorder Henrik Larsen i dalje van domašaja, pošto je Šveđanin svojevremeno 40 puta tresao mreže rivala u Kupu UEFA.



tagovi

Alfredo MorelosGlazgov RendžersFK Crvena zvezdaLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara