(©Reuters)
(©Reuters)

Moriba krenuo Fatijevom utabanom stazom: Gol iz Pamplone nosim u grob

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.03.21. | 10:28

Kumanov dragulj postigao prvenac za Barselonu

Ilaišu Moribi će se Pamplona i El Sedar urezati u sećanje kao što je to slučaj sa još jednim ispisnikom La Masije – Ansu Fatijem. Moriba je sinoć postigao prvenac za Barselonu protiv Osasune (2:0), a Pamplona je bila važna i za Fatija. Prvi seniorski pogoci se ne zaboravljaju.

Izabrane vesti

„Volim da šutiram. Ne znam kako sam usekao i pucao levom. Nikada ovo neću zaboraviti. Ovaj gol nosim u grob. Imao sam veliku sreću. Gol posvećujem roditeljima i porodici", rekao je Moriba i dodao:

„Ansu mi je poput brata. Drago mi je što sam postigao svoj prvi golna mestu gde je i on".

16.15: (2.80) Atletiko Madrid (2.90) Real Madrid (2.85)

Ronald Kuman ga je promovisao u prvi tim, na petom meču za Blaugranu, Moriba vratio mu je pogotkom. Ističe centralni vezista da nijednog trenutka na Nou Kampu nisu digli ruke od borbe za titulu.

"Od prve utakmice, Kuman mi govori da tražim gol. Nikada nismo mislili da je trka za naslov završena. Teško je, ali borićemo se - to je u našem DNK”.

Izvršila je Barselona pritisak, loptica je prebačena u dvorište Atletika i Real Madrida. Kako god se Madrilenjo završi, Blaugrana će biti na dobitku. 

"Nadamo se da će oba tima ostati kratka za dva boda ili da će Atletiko izgubiti - oni su najviše pozicionirani na tabeli", zaključio je Moriba.


tagovi

BarselonaIlas Moriba

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara