Marko Nikolić (©AFP)
Marko Nikolić (©AFP)

Moskva promenila ploču: Nikolić se poneo kao muškarac

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 11:18

Predsednik Anatolij Mešerjakov kaže da je srpski trener u Evropi dokazao kvalitet

San o nokaut fazi je ostao nedosanjan, ali u konkurenciji Bajerna, Atletika i Salcburga moskovska Lokomotiva objektivno i nije imala previše šansi. A opet se nije obrukala, naprotiv, bila je u igri do poslednjeg kola i javnost u Rusiji je konačno odustala od omalovažavanja kvaliteta Marka Nikolića koga su u Moskvi dočekali na nož, jer je došao posle smene legendarnog Jurija Sjomina.

Nikolićeve kvalitete više niko ne spori. Štaviše, predsednik Upravnog odbora Anatolij Mešerjakov insistira na tvrdnji da bivši trener Rada i Partizana ima punu podršku rukovodstva.

Izabrane vesti

Nikolićev učinak u evropskom takmičenju nije ni na koji način urušio njegov kredibilitet, naprotiv, Marko se dokazao kao visokokvalifikovani stručnjak. Čak i u ovako teškim okolnostima, nije tražio izgovore, već je radio, tražio rešenja. Uveren sam da i ekipa to ume da ceni. Poneo se kao muškarac“, rekao je Mešerjakov.

Pohvale je Nikolić zaradio i zbog toga što je lansirao nekolicinu mladih igrača. Recimo, sinoć protiv Bajerna u vatru su gurnuti 19-godišnji vezista Nikita Josifov, te njegov vršnjak iz odbrambene linije Aleksandar Siljanov.

Sigurni smo da naša strategija razvoja sopstvene škole funkcioniše. Kao što je i do sada funkcionisala. Za njih je igranje u Ligi šampiona ogromno iskustvo i sigurno ćemo nastaviti sa istom strategijom“.



tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara