©FulhamFC
©FulhamFC

Možda se Silva ipak neće pokajati što je odbio Saudijce: Fulam mu doveo beka kojeg je hteo Juventus

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 11:36

Timoti Kastanj četiri godine na Krejven Kotidžu

Pobeda protiv Evertona, ali uz vrlo bledu partiju, potom debakl od Brentforda, sve pošto mu je klub prethodno prodao Aleksandra Mitrovića, jednog od najboljih igrača u ekipi. Jadikovao je Marko Silva što pojačanja kasne i možda se u tim trenucima pokajao što je odbio unosnu ponudu saudijskog Al Ahlija, ali izgleda da stvari polako dolaze na svoje. Za vikend bod protiv Arsenala na Emiratima, početkom nove radne nedelje i novo lice u zapadnom Londonu.

Na Krejven Kotidž je stigao Timoti Kastanj, bočni fudbaler koji se vrlo dobro snalazi kraj obe aut-linije. Primarna mu je pak desna gde je londonskom klubu i bilo potrebna podrška za Kenija Tetea, budući da Kevin Embabu nije opravdao očekivanja od dolaska iz Volfzburga.

Izabrane vesti

Fulam će za usluge polivalentnog belgijskog reprezentativca platiti Lesteru oko 17.500.000 evra ukoliko svi bonusi budu ostvareni, dok je Kastanj potpisao ugovor na četiri godine uz opciju produžetka saradnje na još 12 meseci.

Belgijanac je u Lesteru proveo prethodne tri sezone, ali je po ispadanju iz Premijer lige poželeo da napusti King pauer. Javio se Juventus, bila mu je potrebna zamena za Huana Kvadrada i Kastanj je dao prioritet Staroj dami, ali ona nije mogla da ispuni finansijske uslove koje je postavio engleski drugoligaš. Fulam pak jeste pa je dobio dokazanog igrača sa 91 nastupom u Premijer ligi.

"Osećam se vrlo dobro. Bio je ovo dug prelazni rok, ali konačno sam ovde i srećam sam što sam tu. Osećam veliko olakšanje. Pričao sam sa menadžerom i jedva čekam da počnem da treniram i igram", rekao je 27-godišnji Kastanj.

Fulam je pre Kastanja angažovao još Raula Himeneza, Kalvina Besija i Adamu Traorea, a do kraja prelaznog roka očekuje se još nekoliko novih lica na Krejven Kotidžu.



tagovi

Timoti KastanjFulamLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara