Može Mančester, ali malo kasnije...

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.20. | 15:12

“Neka nam dođe neko malo pristupačniji”, poručio trener Crvene zvezde

Pričao je Dejan Stanković o obavezama u Češkoj, i tome kako će gostovanje Liberecu tretirati kao da je ulog prolaz u narednu rundu. Međutim, navijači Crvene zvezde imaju ovih dana drugu zanimaciju.... S nestrpljenjem se čeka žreb za eliminacionu rundu Liga Evrope, licitira se sa mogućim rivalima.

Od juče je poznato da kao trećeplasirani tim iz Lige šampiona u Beograd ponovo može Mančester Junajted. Bio bi to veliki spektakl u februaru kada se obeležava godišnjica Minhenske tragedije. Bilo bi mnogo emocija, strasti, ali Dejan Stanković je ostao uzdržan na pitanje o mogućem duelu sa Crvenim Đavolima.

Izabrane vesti

“Ha, pa ne znam šta bih rekao... Neka dođe Mančester, ali neka dođe malo kasnije... Sada nam treba neki pristupačniji rival, kako bismo pokazali kvalitet kao u grupi. Ne znam šta da kažem, da ne bih bio pogrešno shvaćen. Bilo bi najbolje da Mančester dođe malo kasnije”, rekao je Dejan Stanković.

Za sada deluje da bi mečevi protiv Granade ili Slavije iz Praga ostavili najviše šansi Crvene zvezde da napravi još jedan korak. I u tim duelima srpski šampion bi bio autsajder, ali...

“Ne razmišljam stvarno o potencijalnim rivalima. Ima nekoliko bombi, opasnih bombi, timova iz evropskog vrha. Ali ja bih voleo da dobijemo što lakšeg rivala. Nije da se plašim...”, dodao je Stanković.



tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara