Fudbaleri Juventusa (©Shutterstock)
Fudbaleri Juventusa (©Shutterstock)

Mozzart daje najveće kvote: Juventus 1,70, Mančester Siti 1,57, Menhengladbah 1,70, Ajaks 1,60!

Vreme čitanja: 3min | ned. 25.04.21. | 10:54

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedelje izvadila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Italije, engleskog Liga kupa, šampionata Nemačke i Holandije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

FJORENTINA - JUVENTUS (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,70

Pobeda Fjorentine sa 2:1 u gostima Veroni sredinom nedelje označila je prekid niza od četiri meča bez slavlja. Ljubičasti su na pet bodova od najugroženijih ekipa, a danas bi ponovo mogli da im se zakomplikuju stvari jer im u goste stiže Juventus. Torinezi su se posle neuspeha u Bergamu protiv Atalante trgli pre četiri dana savladavši Parmu. Bore se za mesto u Ligi šampiona i svaki bod je dragocen. Osam prethodnih duela Fjorentine ookončana su golom na obe strane, dok je GG zaokružen na četiri od proteklih pet mečeva Juvea.

MANČESTER SITI - TOTENHEM (NEDELJA, 17.30), KEC 1,57

Finale Liga kupa Engleske tradicionalno se igra na neutralnom terenu na Vembliju. Totenhem će u borbu za trofej bez doskorašnjeg trenera Žozea Murinja, koji je posle sukoba sa upravom završio misiju na klupi Pevaca. Londonski tim je pobedio samo dva puta u poslednjih sedam takmičarskih utakmica, a posebno je eliminacija od zagrebačkog Dinama u Ligi Evrope bila velika iskra nezadovoljstva vlasnika kluba. Međutim, i forma Mančester Sitija je takođe nedavno doživela neke pukotine, iako su puleni Pepa Gvardiole krenuli ka šampionskoj tituli i plasirali se u polufinale Lige šampiona. Doživeli su Građani dva poraza na pet minulih okršaja na svim frontovima, a pre dva i po meseca su isprašili Totenhem sa 3:0.

MENHENGLADBAH - BILEFELD (NEDELJA, 18.00), KEC 1,70

Menhengladbah je sredinom nedelje propustio vođstvo na poluvremenu od 2:0 na gostovanju Hofenhajmu, i na kraju je doživeo prvi poraz u pet utakmica. To ga je ostavilo na osmoj poziciji, sa tri boda manje od Union Berlina koji drži verovatno poslednje evropsko mesto u ovoj sezoni. To znači da Ždrepci ovde ne mogu da priušte još jedan promašaj. Bilefeld je osudio Šalke na ispadanje pobedom od 1:0 u utorak i time pojačalo sopstvene nade u opstanak, pomerajući se na bod dalje od mesta koje vodi u plej-aut.

AJAKS - AZ ALKMAR (NEDELJA, 14.30), KEC 1,60

Pre nedelju dana je osvojio Kup, a danas je u prilici da se okiti i šampionskom titulom. Ajaks je na pragu duple krune, a za to mu je neophodno da danas pobedi AZ Alkmar, jer ima +31 gol-razliku u odnosu na drugoplasirani PSV, kome je ostala samo teorija da preotme pehar prvaka. Kopljanike danas neće očekivati lak zadatak, jer rival je ozbiljan s obzirom na formu. AZ je vezao četiri pobede, bori se sa PSV-om za mesto u Ligi šampiona i biće spreman za ovaj izazov znajući da je slavio na poslednjem gostovanju na Johan Krojf areni pre nešto više od godinu dana. Zanimljivo je da je u poslednjih sedam susreta između ovih ekipa nije bilo remija i završeni su uz NG.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara