Fudbaleri Milana (©Shutterstock)
Fudbaleri Milana (©Shutterstock)

Mozzart daje najveće kvote: Milan 1,75, Menhengladbah 2,45, Viljareal 1,95!

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.04.21. | 10:36

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove srede tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Italije, Nemačke i Španije.

Izabrane vesti

Proverite, zaista je tako...

MILAN - SASUOLO (SREDA, 18.30), KEC 1,75

Milan je u seriji od četiri ligaška duela bez poraza, a u poslednjem kolu je pobedio na svom Đenovu 2:1 na svom terenu. Rosoneri su ove godine na svom stadionu osvojili samo 26 od ukupno 66 bodova, što je vrlo malo, a zahvaljujući remiju Intera u Napulju, zaostatak u odnosu na lider je devet bodova na sedam mečeva pre kraja. Sasuolo definitivno ne igra loše u gostima i tamo je sakupio nešto više bodova nego kod kuće, međutim, Neroverdi su na strani pobedili samo dva puta na prethodnih devet gostovanja. Zlatan Ibrahimović bi trebalo da se vrati u stroj, a Milan je neporažen na sedam od minulih devet dvoboja sa Sasuolom, od čega je u sedam navrata pobedio.


HOFENHAJM - MENHENGLADBAH (SREDA, 20.30), DVOJKA 2,45


Hofenhajm je na 12. mestu Bundeslige i nema šanse da se plasira u međunarodna takmičenja. Pored toga, u poslednjih pet mečeva uspeo je da osvoji samo dva boda posle remija sa Leverkuzenom i RB Lajpcigom. Svemu ovome kumovala je loša zdravstvena situacija u klubu, koji se mesecima bori sa brojnim izostancima. Menhengladbah je u poslednjih pet mečeva sakupio 10 bodova. Ni Koltovi nisu kompletni i moraće bez najboljeg strelca Larsa Štindla i prvog golmana Jana Zomera, ali i sa ovim izostancima su uspeli da savladaju snažni Ajntraht sa 4:0.

ALAVES - VILJAREAL (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,95


Alaves se suočava sa grčevitom borbom za opstanak. Nalazi se izvan zone ispadanja, ali ima isti broj bodova kao prvi ispod crte Valjadolid. Veoma važna stvar za nadu u preživjavanje bila je pobeda u prošlom kolu nad Ueskom, jednom od konkurenata, ali i remi u Bilbau pre toga. Tim iz Vitorije je napravio dobru osnovu za beg sa začelja, ali sada ga očekuje duel sa Viljarealom, koji petoplasiran i tu želi da ostane, jer je vodeća četvorka daleko odmakla, a Betis i Sosijedad mu dišu za vratom. Treba napomenuti da je Žuta podmornica tim sa najviše remija u ligi, čak 13, i da igra jednako dobro i kod kuće i na strani.

NAPOMENA

: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara