Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Almerija 2,55, Leče 1,80, Portsmut 1,70!

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.04.21. | 10:35

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru drugoligaških šampionata Španije i Italije, odnosno trećeg ranga Engleske, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ALMERIJA - RAJO VALJEKANO (PETAK, 21.00), KEC 2,55

Espanjol i Majorka su na pozicijama koje garantuju direktnu promociju u Primeru, ali ne mogu mirno da "spavaju". Almerija im duva za vratom i večeras ima priliku da im se primakne na bod zaostatka, ukoliko pobedi Rajo Valjekano na premijeri 33. kola Sekunde. Sastav iz Andaluzije ima meč više u odnosu na rivala, ali i 11 bodova više, pa se može konstatovati da pred okršaj više strepi gost, koji brani poslednje mesto koje vodi u plej-of za ulazak u najviši rang. Almerija je trenutno jača, a na njenoj strani je i prednost domaćeg terena.

LEČE - SALERNITANA (PETAK, 19.00), KEC 1,80

Bitka za drugo mesto obeležiće dan u Seriji B. Svojevrsni derbi kola ograju danas Leče i Salernitana, koje na tabeli deli samo bod u korist žuto-crvenih. Ipak, u obzir treba formu, koja ukazuje da Leče nema dužu seriju nepobedivosti u odnosu na rivala, ali je mnogo više puta pobedio. Naime, žuto-crveni su neporaženi na devet prethodnih mečeva, na kojima su ostvarili šest pobeda i trenutno su vezali četiri trijumfa. Sa druge strane, Salernitana je bez neuspeh na 12 proteklih susreta, ali je u čak osam navrata remizirala. Ujedno, u 11 od tih 12 duela meč je okončan sa manje od dva gola.

PORTSMUT - ROČDEJL (PETAK, 16.00), KEC 1,70

Bori se Portsmut za direktnu promociju u Čempionšip, ali najpre mora da obezbedi plej-of. Jer plejada ekipa preti da iskoristi svaki njegov kiks i izbaci ga iz trke za višim rangom. Otuda ekipa sa juga Engleske nema prostora za opuštanje, naročito protiv fenjeraša Rošdejla, koji iako ima četiri boda manje od sigurne luke, ima i dva meča deficita u odnosu na konkurente. Pritom, Ročdejl je osvojio četiri boda u prethodna dva duela, a igrao ih je sa ekipama iz vrha, što je dovoljno da ga Portsmut ne potceni. Prednost je svakako na strani domaćina, koji je vezao dve pobede.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara