Lionel Mesi sa kolegama iz reprezentacije (©Reuters)
Lionel Mesi sa kolegama iz reprezentacije (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Argentina 2,65, Urugvaj 1,87, Češka 1,75!

Vreme čitanja: 3min | uto. 08.06.21. | 11:03

Nigde nećete moći da nađete veće

Ponuda je smanjena, ali zanimljivih utakmica i dalje ima. Pred vama su tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri Mozzarta su bili široke ruke za dva meča južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, kao i za prijateljski susret u Pragu.

Proverite, stvarno je tako...

Izabrane vesti

Pred Kolumbijom i Argentinom je generalna proba pred start Kopa Amerike. Argentinski selektor Lionel Skaloni našao se na udaru posle prethodne kvalifikacione utakmice za mesto na Mundijalu sa Čileom. U četvrtak je ubacio četiri debitanta i Gaučosi su na domaćem terenu odigrali nerešeno 1:1, a za bod je najzaslužniji Lionel Mesi, koji je valorizovao jedanaesterac. Argentina je drugoplasirana u južnoameričkim kvalifikacijama sa četiri boda manje od vodećeg Brazila, a naročito slabe partije pruža kod kuće. Na tri protekla domaćinstva pobedila je samo Ekvador 1:0, dok je još remizirala sa Paragvajem 1:1. Iako Argentinci imaju dosta ofanzivnih asova u timu, oni se jednostavno ne slažu dobro u reprezentaciji. Kada je učinak na strani u kvalifikacijama u pitanju, on je bez greške. Međutim, Gaučosi su se sastajali sa najslabijim selekcijama na kontinentu, Bolivijom i Peruom. Kolumbija je protivnik višeg nivoa, mada u kvalifikacijama smenjuje dobre trenutke sa lošijima. Dva puta je pobedila 3:0, jedno je igrala nerešeno 2:2, a ima i dva teška poraza u vidu 0:3 i 1:6.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

10.000 dinara u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

VENECUELA - URUGVAJ (SREDA, 00.30), DVOJKA 1,87

Kopa Amerika samo što nije, a južnoameričke selekcije pred sam start kontinentalnog nadmetanja igraju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Noćas se sastaju Venecuela i Urugvaj, u okršaju ekipa koje željno iščekuju bolje dane. Venecuela se nalazi na devetoj poziciji, pošto je u pet susreta uspela da izbori jednu pobedu i to nad Čileom. U poslednjem meču izgubila je od Bolivije 3:1. Vinotinto ima velikih problema sa napadom, postigao je samo tri gola i najgori je među svim učesnicima. Sa druge strane, Urugvajci su bez pobede na dva poslednja meča. Ako se poraz od Brazilaca 2:0 može nekako da se opravda, onda remi bez golova na domaćem terenu sa Paragvajem postavlja određena pitanja. Ipak, klasa urugvajske reprezentacije je mnogo viša i očekuje se reakcija.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

ČEŠKA - ALBANIJA (UTORAK, 20.15), KEC 1,75

Češka reprezentacija je dobila veliki šamar pred početak Evropskog prvenstva. Na pretposlednjoj pripremnoj utakmici u Italiji je doživela debakl u sudaru sa Azurima 4:0. Selekcija ima ogromnih poteškoća na štoperskoj poziciji, gde trenutno ima samo dva centralna defanzivca, a nijedan od njih nije bio ubedljiv protiv Italije. U svakom slučaju, u domaćem okruženju protiv Albanije Česi će pokušati da demonstriraju drugačiji intenzitet igre, u navalnom delu bi trebalo da budu mnogo opasniji i od početka će igrati sa Součekom i Šikom. To bi trebalo da rezultira šansama, iako je Albanija na poslednjem meču u Velsu sačuvala mrežu odigravši 0:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara