Fudbaleri Atletiko Madrida (©Reuters)
Fudbaleri Atletiko Madrida (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Atletiko Madrid 1,42, Leverkuzen 2,20, Lil 1,35!

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.03.21. | 10:48

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove nedelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Nemačke, Francuske i Španije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu. 

Izabrane vesti

Pored toga Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

HERTA - LEVERKUZEN (NEDELJA, 15.30), DVOJKA 2,20

Dobra forma i pozitivna atmosfera ne stanuju u Berlinu i Leverkuzenu. Herta i Bajer odavno su van ritma i nikako da povežu par dobrih izdanja. U lošijoj situacije je Stara dama, koja je ostvarila samo dve pobede na prethodnih 15 duela u svim takmičenjima, pa ozbiljno koketira sa zonom ugroženih. Sa druge strane, Farmaceuti su posle odličnog izdanja u jesenjem delu sezone potpuno pali, pa su od liderske pozicije dospeli u situaciju da se biju za mesto u Ligi Evrope. U svakom slučaju, Bajer je individualno jači i to bi mogao da iskoristi.

------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

------------

LIL - NIM (NEDELJA, 17.05), KEC 1,35

Lil ima sreću da PSŽ ove sezone trokira i biva porađen u prvenstvu više nego ikad poslednjih godina. Inače, teško bi se Doge šepurile sa vrha tabele. Naročito posle niza remija u prethodnom periodu. Lil je tri puta igrao nerešeno na pet poslednjih mečeva u šampionatu, a bez poraza je na 11. Današnji rival mu je Nim, koji se bori za opstanak i pokazao je prethodnh sedmica odlučnost da se izbavi iz zone ispadanja. Ipak, Lil je najbolji domaćin, a i generalno ima vrlo dobru istoriju sukoba sa Nimom, pošto je na dosadašnjih 11 okršaja poražen samo jednom.

------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice

od 100% za sve novoregistrovane igrače.

Informišite se o detajima OVDE.

------------

ATLETIKO MADRID - ALAVES (NEDELJA, 18.30), KEC 1,42

Istopila se prednost Atletiko Madrida u odnosu na najveće konkurente u šampionskoj trci u Španiji. Iz tog razloga Jorgandžije ne smeju da se opuštaju, jer Real i Barselona vrebaju svaki kiks. Večerašnji rival momcija Čola Simeonea je Alaves, davljenik kojeg čeka grčevita borba za opstanak. Iza Atletika je neplanirani remi sa Hetafeom i ispadanje iz Lige šampiona od Čelsija, ali može da se ispostavi da je baš to ključno u pohodu na pehar prvaka Španije. Jorgandžije će imati više vremena za odmor i potpuni fokus na Primeru. Zato se Alavesu, koji je osvojio samo bod na pet proteklih mečeva, ne piše dobro.

------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

------------

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara