Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Atletiko Madrid 1,60, Fajenord 1,45, Vulverhempton 2,15, Danska 1,65

Vreme čitanja: 3min | ned. 28.01.24. | 11:29

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kec na Atletiko Madrid protiv Valensije u Primeri, potom jedinica na Fajenord u okršaju sa Tventeom u okviru Eredivizije, i zatim dvojka na Vulverhempton u sudaru sa VBA u engleskom FA kupu. Promo kvota je i dvojka na Dansku protiv Francuske u sklopu finala Evropskog prvenstva u rukometu. Susrete šampionata Španije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Posle poraza 3:4 od Đirone početkom godine, Atletiko Madrid se skoro oprostio od borbe za titulu. Kolčonjerosi će se suočiti sa Valensijom sa ciljem da ostvare drugu uzastopnu pobedu u Primeri posle uspeha od 1:0 u ponedeljak u Granadi. Ovaj rezultat vratio je Atletiko među najbolja četiri, ali ima isti broj bodova sa Bilbaom, ali sa utakmicom manje. U četvrtak uveče Atletiko je ostvario još jednu pobedu od 1:0 u četvrtfinalu Kupa kralja kod kuće protiv Sevilje. Rezultati su pozitivan znak za domaćine. Uprkos lošem rezultatu na gostujućim terenima, Valensija ne mora da ide na put sa bilo kakvim strahom, jer je lako pobedila Atletiko Madrid u prvom delu sa 3:0 i krenuli u turneju pošto je pobedila u pet od poslednjih šest mečeva.

FEJENORD - TVENTE (NEDELJA, 14.30), KEC 1,45

Fajenord sveukupno ima dobru sezonu, ali je odbrana titule u Holandiji gotovo nemoguća misija. Dok je ekipa Arnea Slota druga na tabeli, već 13 bodova zaostaje za liderom PSV-om uz meč manje, a takav hendikep skoro da ne ostavlja šansu za dramu u šampionskoj trci. Fajenord je prošle nedelje izbacio PSV iz Kupa Holandije, pobedivši svog glavnog rivala sa 1:0 na svom terenu, a ukupno je neporažen na pet prethodnih duela na svim frontovima uz četiri trijumfa. Tvente, takođe, ima više nego dostojnu sezonu i bori se za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Trenutno je tim Džozefa Ostinga treći na tabeli, ali četvrti AZ Alkmar ima samo tri boda manje. Pošto je u prošlom kolu izgubio sa 0:1 od NEC-a, Tvente je pretrpeo treći poraz u sezoni.

VBA - VULVERHEMPTON (NEDELJA, 12.45), DVOJKA 2,15

U Čempionšipu se Vest Bromvič bori za mesto u plej-ofu i posle 28 kola je na petoj poziciji. Tim iz Birmingema je u poslednjih pet kola ostvario tri pobede, dok je u prethodnoj utakmici izgubio u gostima rezultatom 0:2 od Noriča. U FA kupu u minuloj fazi VBA nije imao najtežeg protivnika u vidu Alderšota, sa kojim je uspeo da se nosi bez problema savladavši ga sa 4:1. Vulverhempton je uživao u impresivnoj formi i nepobediv je u svim takmičenjima od 17. decembra. Istina, čak ni 10 sakupljenih bodova u poslednja četiri kola Premijer lige nije dozvolilo Vukovima da se popnu iznad 11. mesta na tabeli, jer je previše bodova izgubljeno u prvoj polovini sezone. U FA kupu u prošloj rundi izabranici Gerija O'Nila imali su težak obračun sa Brentfordom. Ekipe su se mirno razišle u prvoj utakmici (1:1). Repriza u regularnom vremenu takođe je završena nerešeno, a tek u produžecima Vukovi su došli do pobede rezultatom 3:2.

FRANCUSKA - DANSKA (NEDELJA, 17.45), DVOJKA 1,65

Evropsko prvenstvo za rukometaše do je do kraja. Francuska i Danska sastaju se u velikom finalu u Kelnu, u reprizi borbe za tron sa Svetskog šampionata u Stokholmu 2023. godine. U glavnim rolama legende ovog sporta – Nikola Karabatić i Mikel Hansen. Od Danske se očekivalo da bude u borbi za zlato. Nemci su u polufinalu odigrali koliko mogu, na granici mogućnosti, vodili su posle 30 minuta, ali u nastavku četa Nikolaja Jakobsena je dodala gas, za reprizu finala Svetskog šampionata kada su Skandinavci očitali lekciju Galskim petlovima sa 34:29. Što se Francuza tiče, oni su posle ludorije u polufinalu, kada je Eloim Prandi iz deveterca magičnim, (ne)regularnim pogotkom prevario saigrača iz Pari Sen Žermena Andreasa Paličku, stigli do produžetka, a 10 minuta kasnije i finala Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara