Leon Gorecka i Jozua Kimih (©Reuters)
Leon Gorecka i Jozua Kimih (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Bajern 2,60, Roma 1,76, Monako 1,60!

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.04.21. | 10:42

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Očekuje nas raskošan i dinamičan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigde na svetu!

Za danas su odsteri spremili tri duela sa najvećim koeficijentima u sklopu Bundeslige, Serije A I francuske Lige 1.

Izabrane vesti

Sudar vredan titule. RB Lajpcig suočava se sa verovatno poslednjom prilikom da ostane u trci za osvajanjem Bundeslige. U goste mu dolazi "večiti" šampion Bajern, koji je četiri boda daleko i večeras mu pored slavlja odgovara i remi, za razliku od domaćina kome u opticaj i sve kalkulacije treba isključivo pobeda. Olakšavajuća okolnost za Bikove je činjenica da je najbolji fudbaler za 2020. godinu i najbolji strelac Bundeslige Robert Levandovski povređen, mada nije dobro prošao svako ko je potcenio Bajern, tu surovu mašinu za osvajanje trofeja. Nagelsman nije poražen od minhenskog tima otkako je preuzeo Lajpcig, ali nije ni pobedio, uvek je bilo nerešeno. Sve u svemu, Bavarci su najjači kad je najteže...

SASUOLO - ROMA (SUBOTA, 15.00), DVOJKA 1,76

Dva vezana poraza dovela su u pitanje plasman Rome u Ligu šampiona, pa Vučica iskupljenje traži danas u Ređo Emiliji na gostovanju Sasuolu. Ekipa Paula Fonseke zaostaje pet bodova za četvrtom pozicijom, a nadu u uspeh protiv Sasuola daje mu slabija forma domaćina, koji je slavio tek dva puta na 12 prethodnih duela na svim frontovima. Pred početak internacionalne pauze izgubio je od davljenika Torina, iako je vodio sa dva gola razlike na poluvremenu. Sa druge strane, uprkos tome što je rimski tim u dvomeču nokaut faze Lige Evrope preslišao Šahtjor, Fonseka je bio razočaran porazima od Parme i Napolija, i zahtevaće tri boda nad Neroverdima, jer bi sve drugo moglo da znači oproštaj od kontinentalne elite.

MONAKO - MEC (SUBOTA, 13.00), KEC 1,60

Samo jedan neuspeh u prvenstvu na 15 poslednjih utakmica doveo je Monako u situaciju da se nada osvajanju titule prvaka Francuske. Malo ko se tome nadao posle sporijeg starta sezone, ali Kneževi su očigledno prihvatili ideje Nika Kovača i postali konkurentni glavnim pretendentima na tron. Monako se nalazi na četiri boda od vodećeg tandema Lila i PSŽ-a, odnsono trećeplasirani Lion mu je samo korak daleko, pa mu je današnji duel sa Mecom ključni za održavanje nade. Ujedno, primrni cilj bio bi i mogućnost osvajanja pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Mec je jedno od prijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka šampionata, ali je lagano počeo da klizi, i nalazi se u seriji od tri meča bez pobede.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Obaveštavaj me

Bajern
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara