Fudbaleri Fenerbahčea (©AFP)
Fudbaleri Fenerbahčea (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Fenerbahče 1,45, Kluž 1,57!

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.01.21. | 11:13

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

FENERBAHČE – KAJZERI (PONEDELJAK, 17.00), KEC 1,45

Izabrane vesti

Bešiktaš i Galatasaraj nisu dozvolili iznenađenja, bili su sigurni. Loptica je prebačena u Fenerbahčeovo dvorište. Nerešen ishod na gostovanju Sivasu u podsvesti je igračima Fenera. Posustali su žuto-crni nakratko, prekinuli su niz od šest pobeda i osvestili se. Nisu nezaustavljivi i protiv Kajzerija će morati da budu znatno obazriviji. Podigao je Kajzeri formu, na poslednja tri od četiri meča trijumfovao je i pobegao iz zone ispadanja, ali će mu biti neophodno da nastavi da niže uspehe kako se ne bi doveo u neugodnu situaciju. Fenerbahče je iz prethodna dva međusobna okršaja izašao kao pobednik. Oba meča igrana su na Ulker stadionu, Kajzeri nije uspevao da pomrsi konce Feneru na strani, ali je kod kuće bio ubitačan.

HERMANŠTAT – KLUŽ (PONEDELJAK, 19.30), DVOJKA 1,57

Nastavlja Kluž poteru za FCSB-om. U Rumuniji su stvari počele da budu jasnije, ali je mnogo toga još uvek u izmaglici. Univerzitatea polako gubi korak, ne uspeva da prati tempo Kluža i lidera iz Bukurešta. Od svih timova Kluž je u najboljoj formi, sledi u stopu FCSB i na gostovanju Hermanštatu pobeda je imperativ. Granitna odbrana je ono što održava Kluž. Sa svega sedam primljenih golova, neprikosnoven je sastav Edvarda Jordaneskua. Otključa li Kluž domaćina, sve će biti lakše. Odradiće polovinu posla i trasirati put ka novom trijumfu.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara