Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Fjorentina 1,57, Aston Vila 2,30, Sporting 1,48

Vreme čitanja: 3min | ned. 11.02.24. | 10:43

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kečevi na Fjorentinu protiv Frozinonea u okviru Serije A, zatim na Aston Vilu nad Mančćester Junajtedom u sklopu Premijer lige, odnosno na Sporting protiv Brage u sklopu Primeire. Susrete šampionata Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Fjorentina je izgledala veoma dobro u jesenjem delu šampionata i provela je neko vreme u zoni Lige šampiona. Međutim, u poslednje vreme je usporila. Ekipa iz Toskane je trenutno na osmom mestu na tabeli, sa pet bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Atalantom što joj i dalje ostavlja prostor za uspeh. Poraz od Lečea od 2:3 u prošlom kolu bio je treći uzastopni neuspeh Fjorentine. Sve u svemu, Frozinone ima dobru sezonu i nosi sa svojim glavnim zadatkom do sada, a to je da ostane van zone ispadanja. Trenutno je 14. na tabeli sa 23 boda, pet više od 18. Verone. Poraz od Milana od 2:3 u prošlom kolu bio je 12. u sezoni.

ASTON VILA - MANČESTER JUNAJTED (NEDELJA, 17.30), KEC 2,30

Aston Vila postepeno usporava i ne može da izdrži ozbiljnu konkurenciju u borbi za prva tri mesta u Premijer ligi. U poslednjih šest kola Premijer lige uspela je da ostvari samo dve pobede, nad autsajderima Barnlijem (3:2) i Šefild Junajtedom (5:0). Uoči utakmice sa Crvenim đavolima, ekipa iz Birmingema je na petom mestu i zaostaje bod za Totenhemom, koji je pobedio u meču 24. kola. Karakteristično je da Aston Vili ne pomaže mnogo ni faktor domaćeg terena. U poslednjem domaćem meču, Vila je izgubila od Njukasla (1:3), iako je prethodno imala impresivan niz bez poraza u Premijer ligi od 17 utakmica. Uprkos kritikama, Mančester Junajted je u dobroj formi i još može da se nada plasmanu među prvih četiri. Tim je u seriji od tri meča bez poraza – remi i dve pobede. Rezultatom 4:3 Đavoli su uspeli da savladaju Vulverhempton u gostima, posle čega je na domaćem terenu zabeležena ubedljiva pobeda nad Vest Hemom (3:0).

SPORTING - BRAGA (NEDELJA, 19.00), KEC 1,48

Sporting sezonu provodi na veoma visokom nivou i bori se za šampionsku titulu u Portugaliji. Ekipa Rubena Amorima je trenutno druga na tabeli Primeire, ali zaostaje dva boda za Benfikom koja je već odigrala svoj meč u 20. kolu. Pobeda od 8:0 nad Kasa Pijom u prošlom kolu bila je Sportingu šesta uzastopna u šampionatu. Spoting je u ligaškim duelima kod kuće ostvario svih 10 trijumfa. Braga generalno ima dobru sezonu, iako je očigledno očekivala više - do sada je tim četvrti na tabeli. Ova pozicija tek treba da se odbrani jer Gimarais ima bod manje. Braga je savladala Moreirense sa 1:0 u prošlom kolu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara