(©Reuters)
(©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Fortuna Diseldorf 2,65, Minhen 1860 2,70!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.03.21. | 10:30

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ovog ponedeljka izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u okviru druge i treće lige Nemačke, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

FORTUNA DISELDORF – BOHUM (PONEDELJAK, 20.30), KEC 2,65

Izabrane vesti

Bride Fortuni obrazi od poraza iz prvog dela sezone. Ponizio je Bohum ekipu Fortune i ostvario najubedljiviju pobedu (5:0) u šampionatu. Fortuna pobedom ima priliku da dodatno zakuva u Cvajti, revanšira se Bohumu i spreči ga da izbije na čelo tabele. Oba tima u minulom kolu nisu mogla do celog plena. Hamburger je nadigrao Bohum (2:0) i obišao ga, a Fortuna je odigrala meč bez golova sa Sandhauzenom.

MINHEN 1860 – DINAMO DREZDEN (PONEDELJAK, 19.00), KEC 2,70

Zavesu na 29. kolo treće lige Nemačke spuštaju Minhen 1860 i Dinamo Drezden u najvećem gradu Bavarske. Dinamo, Hanza i Ingolštat vode veliku bitku za promociju. Iskristalisali su se putnici za Cvajtu, a jedina nepoznanica je koja dva tima će direktno, a ko u baraž. Dinamo je u najboljoj poziciji, ima bod prednosti, a pobedom nad Minhenom bi stvorio malu zalihu i priliku za jedan loš dan. Ostaće Minhen 1860 kratak za promociju, zaostatak od 12 bodova teško je nadoknadiv, ali zato može Dinamu da pokvari računicu i učini uslugu Hanzi i Ingolštatu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara