Arda Turan i Kristijan Lujindama (©Reuters)
Arda Turan i Kristijan Lujindama (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Galatasaraj 2,00, Krajova 1,43, Braga 1,43!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.01.21. | 10:40

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog petka bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

GAZIJANTEP - GALATASARAJ (PETAK, 17.00), DVOJKA 2,00

Turski velikan Galatasaraj putuje u Gazijantep na noge najprijatnijem iznenađenju sezone. Domaćin je odmah iza velikog trija turskog fudbala, a dosad na 10 utakmica nijednom nije poražen na svom stadionu. Ima šest pobeda i četiri remija. Računajući i prošli šampionat, domaćin kod kuće nije poražen na 17 vezanih utakmica. Gazijantep je nedavno promenio trenera. Na klupu je stigao Rikardo Sa Pinto, nekadašnji strateg Crvene zvezde, a za vreme njegovog mandata ekipa je osvojila samo bod iz dva prethodna meča. Galata je spremna za treću vezanu pobedu.

KRAJOVA - ARĐEŠ (PETAK, 19.00), KEC 1,43

Od vrha do zaostatka od šest bodova. Krajovina serija od pet remija u prvenstvu Rumunije skupo ju je koštala, jer su FCSB i Kluž stekli osetniju prednost. Prva prilika belo-plavih za popravni je večeras, kada im u goste stigne Arđeš. Istina, klub iz Piteštija je popravio formu sa ulaskom u 2021. godinu i poziciju fenjeraša prepustio KSMS Jašiju. Sakupio je osam od maksimalnih 12 bodova u četiri protekla meča, baš kao i lider FCSB, sa kojim je upravo pre tri dana remizirao. Ipak, bez obzira što je Arđeš u dobrom ritmu, iskustvo i kvalitet su na strani Krajove, koja ga je dva puta ove sezone pobedila. Jednom u prvenstvu, drugi put u prijateljskom meču.

BRAGA - SANTA KLARA (PETAK, 20.45), KEC 1,43

Nedavno je poražena u finalu Liga kupa, a sada se bori za plasman u polufinale Kupa Portugalije. Braga voli ova takmičenja, jer tu ima daleko veće šanse da se dokopa nekog trofeja, pošto je prvenstvo rezervisano za veliku trojku tamošnjeg fudbala. Rival u četvrtfinalnoj fazi kupa večeras je Santa Klara, koja je prilično nepredvidiva ekipa. Ove sezone sastav sa Azorskih ostrva je jedan od najnepoželjnijih gostiju, pošto je 13 od ukupno 18 bodova sakupio van svog terena. Takođe, krajem septembra prošle godine trijumfovao je u Kamenolomu. Međutim, Bragu retko ko u Portugaliji može dvaput zaredom da pobedi u njenom domu, stoga se čini da je Santa Klara ispucala svoje šanse.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara