Radost igrača Jang Bojsa (©AFP)
Radost igrača Jang Bojsa (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Jang Bojs 1,90, Totenhem 1,95

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 10:36

Nigde nećete naći veće

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U jeku je čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je jedinica na švajcarski Jang Bojs protiv izraelske Makabi Haife u sklopu revanša plej-ofa za evropsku elitu, kao i dvojka na Totenhem u sudaru sa Fulamom u okviru druge runde Liga kupa Engleske.

Izabrane vesti

Jang Bojs je odradio prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, ne dozvolivši Makabiju da uradi apsolutno ništa na svom terenu, ali istovremeno nije uspeo da stvori opasne momente pred golom protivnika. Na domaćem terenu momci iz Berna su favoriti i sa tim je teško ne složiti se. Jang Bojs nije izgubio kod kuće godinu dana, pobedio je u poslednja četiri meča pred domaćim navijačima i očigledno ne namerava da stane na tome. Makabi iz Haife nije mogao da napravi rezervu, pošto je na svom terenu odigrao 0:0 sa predstojećim protivnikom. Šampion Izraela nije imao mnogo izglednih prilika i sada se suočava sa neugodnim zadatkom. Često nije pametno igrati otvoren fudbal protiv Jang Bojsa na njegovom terenu, pa će, najverovatnije, gosti sreću tražiti preko kontri.

----------

Izađi na crtu, ispuni dnevni zadatak sa Mundobasketa i osvoji deo nagradnog fonda od 200.000 dinara!

----------

FULAM - TOTENHEM (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,95

Fulam nije počeo sezonu u Premijer ligi na najbolji način. Kolibari zauzimaju 11. mesto na tabeli i po svoj prilici boriće se za opstanak u engleskoj eliti. Glavni razlog za to može da bude odlazak vođe napada Aleksandra Mitrovića, koji je završio u Al Hilalu. U prethodnom kolu šampionata puleni Marka Silve su remizirali sa Arsenalom 2:2, a sada dočekuju Totenhem u drugoj rundi Liga kupa. Totenhem je u novoj sezoni počeo prilično dobro. U tri startna meča ekipa je uspela da sakupi sedam poena i zauzima treće mesto na tabeli. Glavna snaga Pevaca je pouzdana odbrana, i samo dve lopte su završile u mreži Spursa. Totenhem se postepeno navikava na igru bez Harija Kejna i u prethodnom meču se lako obračunao sa Bornmutom 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara