Fudbaleri Lila (©Reuters)
Fudbaleri Lila (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lil 2,45, Birmingem 2,05, Brendbi 1,80!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.09.21. | 10:54

Nigde nećete moći da nađete veće

Mesec bogatog fudbalskog programa je na početku, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Lige 1, Čempionšipa i Superlige Danske, konkretno jedinicu na Lil, odnosno dvojke na Birmingem i Brendbi.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

LORIJAN - LIL (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,45

U prethodnoj sezoni najviše lige Francuske, Lorijan je jedva zadržao status prvoligaša, ali je ispunio glavni zadatak. Tokom leta nije bilo značajnijih promena, a klub sa zapada otvorio je novu sezonu duelom sa Sent Etjenom i remizirao, posle čega je u drugom kolu pobedio Monako minimalcem. Usledio je prvi poraz, i to od Monpeljea, da bi u poslednjem kolu podelio plen sa Lensom. Pred večerašnji premijerni meč 5. runde prvenstva Francuske protiv Lila, Lorijan zauzima sedmu poziciju na tabeli sa pet bodova. Sa druge strane, poslednja sezona šampionata zemlje svetskih prvaka donela je navijačima Lila zasluženu i dugo očekivanu titulu prvaka. Na leto je u tim došao novi trener Gurvenek, a ne mali broj važnih igrača napustio je tim. Sve ove promene učinile su da Doge loše započnu odbranu trona i tek u prošlom kolu su zabeležile pobedu nad Monpeljeom.

BIRMINGEM - DERBI (PETAK, 21.00), KEC 2,05

Prošle sezone Birmingem je završio na 15. mestu na tabeli Čempionšipa. U novoj sezoni puleni Lija Bojera su krenuli veoma dobro, i posle pet kola su na osmom mestu sa isto toliko sakupljenih bodova. Domaći imaju po dve pobede i remija, što je samo za tri boda manje od trećeplasiranog KPR-a. U poslednjem meču Plavi su igrali nerešeno sa Barnslijem 1:1. Večeras Birmingem dočekuje Derbi na otvaranju 6. kola. Gosti su prošle godine završili na 21. mestu na tabeli. Za tim koji vodi trener Vejn Runi, ovaj rezultat je bio nesrećan. Ovnovi su počeli sa tri remija i pobedom nad Halom.

BRENDBI - SILKEBORG (PETAK, 20.00), KEC 1,80

Branilac titule prvaka Danske kasno je upalio. Brendbi je posle serije od šest uvodnih duela bez pobede najzad slavio u prošloj rundi, i to protiv Midtjilanda, jednog od kandidata za titulu. Tim se posle neuspešnog starta postepeno diže, ali slabost žutih je odbrana, pošto su u sedam utakmica primili 11 golova. Večeras Brondbiju gostuje Silkeborg, koji je na šestoj poziciji na tabeli, ali je malo verovatno da će imati dovoljno resursa za ulazak u prvih pet.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara