Mohamed Salah i saigrači (©Reuters)
Mohamed Salah i saigrači (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 1,43, RB Lajpcig 1,48, Sevilja 2,25, Malme 1,80

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.11.23. | 10:13

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kečevi na Liverpul protiv Brentforda u Premijer ligi, na RB Lajpcig u okršaju sa Frajburgom u Bundeslige, zatim jedinica na Sevilju protiv Betisa u okviru Primere, kao i kec na Malme protiv Elfsborga u odlučujućem duelu za titulu Alsvenskana. Susrete šampionata Francuske i Španije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Liverpul je kiksnuo u prošlom kolu, remizirajući 1:1 u gostima protiv Luton Tauna. Crveni tako nisu uspeli da iskoriste činjenicu da je Arsenal izgubio meč 11. kola, pa sada imaju 24 boda i zauzimaju četvrto mesto. Redsi su tokom nedelje igrali bezuspešno i u Ligi Evrope u gostima protiv Tuluza, izgubivši sa 2:3. Na ovaj neuspeh ne treba obraćati previše pažnje, pošto je Jirgen Klop mnogo rotirao. Liverpul je nemilosrdan kod kuće od početka sezone i pobedio je svih osam duela na svim frontovima pred domaćom publikom. Brentford u 12. kolo ulazi sa devete pozicije sa 16 bodova. Pčele su očigledno na vrhuncu pošto su pobedile u tri meča zaredom. Uspele su da savladaju Barnli sa 3:0 i Čelsi sa 2:0. U poslednjem meču na svom terenu izabranici Tomasa Franka odneli su pobedu protiv Vest Hema rezultatom 3:2.

RB LAJPCIG - FRAJBURG (NEDELJA, 19.30), KEC 1,48

RB Lajpcig i Frajburg, poslednji rivali Crvene zvezde i TSC-a na međunarodnoj sceni, sukobiće se u poslednjem meču 11. kola Bundeslige. Lajpcig je u prošlom kolu doživeo ponižavajući poraz od poslednjeg tima lige Majnca od 0:2. Domaćini očigledno žele da se rehabilituju za ovakav fijasko, a igrači Marka Rozea već su popravili raspoloženje kada su tokom sedmice savladali Crvenu zvezdu u Beogradu sa 2:1. Igre Frajburgom su takođe spektakularne. Poslednjih osam mečeva je završavano sa najmanje tri gola. Sada je tim na osmom mestu na tabeli Bundeslige sa 14 bodova. Frajburg je u četvrtak pobedio TSC sa 5:0 u Ligi Evrope i prekinuo niz od tri duela bez slavlja.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

SEVILJA - BETIS (NEDELJA, 18.15), KEC 2,25

Pokušaj Sevilje da oživi svoju kampanju promenom trenera sredinom sezone još nije urodio plodom. Novi trener Dijego Alonso nije uspeo da pobedi ni u jednom meču otkako je preuzeo kormilo, sa porazom od Arsenala od 2:0 u Ligi šampiona, čime je ostao na dnu grupe u takmičenju. U međuvremenu, tri uzastopna remija u Primeri pod Alonsom su ostavila Sevilju na 15. mestu, a povratak u Evropu u bilo kom svojstvu sledeće sezone je sve manje verovatan. Dok domaćini imaju drugi najgori početak sezone u ovom veku, Betis je u dobroj formi uoči gradskog derbija Sevilje. Sa skoro potpuno drugačijom početnom postavom od one koja je prošlog vikenda pobedila Majorku sa 2:0, Betis je savladao kiparski Aris Limasol tokom nedelje i završio na vrhu svoje grupe Lige Evrope. Ovo je bila peta zvanična pobeda Betisa u nizu, a igrači Manuela Pelegrinija su sedmoplasirani na tabeli u šampionatu.

MALME - ELFSBORG (NEDELJA, 15.00), KEC 1,80

Trka za titulu u Alsvenskanu se svela na poslednje kolo i međuobni duel Malmea i Elfsborga. Nedeljni blokbaster na stadionu Eleda odlučiće najboljeg u Švedskoj. Elfsborg ima tri boda više od drugoplasiranog Malmea, a dva tima imaju po +34 gol-razliku, koja se posmatra prilikom klasifikacije bodovno poravnatih ekipa. To znači da Malme mora da pobedi da bi bio šampiona, dok Elfsborgu odgovara i bod. Elfsborg je odigrao nerešeno 2:2 protiv Degerforsa u poslednjem ligaškom meču, prekinuvši seriju od pet prvenstvenih trijumfa. Malme je izgubio sa 4:2 na stran protiv Hekena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara