Lautaro Martinez (©Reuters)
Lautaro Martinez (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Junajted 1,40, Ajntraht 1,60, Inter 1,92, Benfika 1,43!

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.02.21. | 10:29

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Ništa se ne menja. Posle mnogo uzbuđenja prethodnih dana, nedelja je rezervisana za bogat program širom planete.

U Mozzart kladionicama danas smo pripremili četiri promo kvote – najveće na svetu.

Izabrane vesti

Sve ukazuje na novu katastrofu Vest Bromvič Albiona. Na Hotorns stiže Mančester Junajted, koji briljira u ovosezonskim susretima u Premijer ligi na gostovanjima. Biće to susret najgore odbrane u Premijer ligi (54 primljena gola) i najboljeg napada (49 postignutih golova). Junajted je u seriji od 18 mečeva bez poraza na strani - 15 pobeda i tri remija - što je najduži nizu u istoriji kluba. Interesantno je da je Solskjerov tim izgubio više utakmica u prvenstvu od timova iz zone ispadanja, nego od ekipa sa prve četiri pozicije. Ali i pored toga, sve sem slavlja Crvenih đavola bila bi senzacija.

AJNTRAHT - KELN (NEDELJA, 15.30), KEC 1,60

Serija fantastičnih igara i rezultata katapultirala je Ajntraht među glavne kandidate za mesto u Ligi šampiona i Orlovi nemaju nameru da se sada povuku pred jednim od najvećih uspeha u novijoj istoriji kluba. Tim Adija Hitera je jednostavno u zapanjujućoj formi. Prethodni poraz u ligi doživeo je 11. decembra od Volfzburga, a od tada je ostvario sedam slavlja i dva remija. Kao takav, klub ima zlatnu priliku da se prvi put takmiči u Ligi šampiona, sa Andreom Silvom i Filipom Kostićem u formi života i probuđenim Lukom Jovićem, kojeg se golmani u Nemačkoj plaše. Današnji rival je Keln, koji se osvestio u 2021. godini, ali daleko je od naleta u kakvom su Orlovi.

INTER - LACIO (NEDELJA, 20.45), KEC 1,92

Finiš sezone u Seriji A trebalo bi da bude spektakularan. Posle sinoćnjeg poraza Milana takav epilog je gotovo neizbežan, jer Interu se večeras pruža prilika da preuzme čelo tabele. To neće biti nimalo lak zadatak za pulene Antonija Kontea, jer imaju posla sa Lacijom. Veći motiv Nerazurima sigurno ne treba, pogotovo pošto su sredinom nedelje ispali u polufinalu Kupa. Lacio igra u sjajnoj formi. Zaređao je šest pobeda u prvenstvu, ne zna za poraz u 2021. godini i posle lošeg otvaranja sezone, već je na šestoj poziciji sa samo dva boda manje od trećeplasiranog Juventusa. Svakoj seriji nekad dođe kraj, a možda se to desi večeras u gostima ekipi koja je u situaciji da preuzme lidersku palicu.

MOREIRENSE - BENFIKA (NEDELJA, 21.15), DVOJKA 1,43

Reklo bi se da je Benfika ispucala sve kredite i da više nema pravo na grešku. Čak joj je i četvrta pozicija ugrožena. A, opet, zahvaljujući sinoćnjem kiksu Porta, Orlovi bi večeras mogli da mu se približe na samo bod zaostatka. Za to im je neophodan trijumf na gostovanju Moreirenseu, koji stacioniran na osmom mestu posle dve vezane pobede i to u gostima. Sastav Žorža Žezusa iza sebe ima crni mesec, u kojem je ostvario samo tri pobede na osam mečeva u svim takmičenjima, ali poslednja dva duela ulivaju nadu da bi Benfika mogla da se vrati u trku za drugo mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara