Aleksandar Katai i saigrači (©Reuters)
Aleksandar Katai i saigrači (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Crvenu zvezdu, Liverpul, Fenerbahče i Monako

Vreme čitanja: 4min | sre. 20.12.23. | 11:05

Nigde nećete da nađete veće

Spektakl u Srbiji danas. Konačno je došao red na 171. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, u okviru devetog kola Mozzart Bet Superlige. Bodovna razlika između velikih rivala je mala, ali bukmejkeri Mozzarta nude najveću kvotu na svetu na trijumf crveno-belih.

Osim dvojke na Zvezdu, promo kvota je i na slavlja Liverpula protiv Vest Hema u okviru Liga kupa Engleske, Fenerbahčea u sudaru sa Kajserijem u sklopu šampionata Turske, odnosno Monaka na strani kod Tuluza u Ligi 1 (sve susrete prvenstva Francuske možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Večiti derbi je uvek važan, ali predstojeći duel Partizana i Crvene zvezde biće interesantniji od većine prethodnih iz mnogo razloga. Pre svega zbog male bodovne razlike, na talonu stadiona u Humskoj naći će se nezvanična titula jesenjeg šampiona. Činilo se u jednom momentu da će tim Igora Duljaja imati sve u svojim rukama, pošto je tokom cele jeseni imao prednost, u jednom trenutku i kapitalnih šest bodova. Ipak, Parni valjak je ozbiljno počeo da trokira u poslednje vreme. Samo jedan trijumf u prethodna četiri meča u Mozzart Bet Superligi, doveo je do toga da Crvena zvezda stekne dva poena viška i dođe na pola koraka do zimskih lovorika. Crveno-beli su vezali pet pobeda u šampionatu, ali daleko od toga da su impresionirali i da imaju dobru polusezonu. Jedna tradicija biće srušena na stadionu u Humskoj u sredu. Partizan pobedu u derbiju za bodove čeka više od četiri godine, odnosno od 22. septembra 2019. godine. Sa druge strane tokom šestogodišnje dominacije Crvena zvezda nije slavila na mečevima u kojima su crno-beli bili domaćini. Poslednji put Zvezda je to uradila u februaru 2016. godine. Gledajući suvi kvalitet, crveno-beli su u prednosti. Međutim, u većem delu jesenje sezone Partizan je igrao bolje, odnosno sa više strasti i emocija, što može da bude presudno u ovom okršaju. Biće ovo Igoru Duljaju treći večiti derbi. Tokom prolećne polusezone zabeležio je poraz na Marakani (0:1) i remi bez golova u Humskoj.

LIVERPUL - VEST HEM (SREDA, 21.00), KEC 1,48

Liverpul ne pristupa predstojećem meču u četvrtfinalu Liga kupa u najboljem raspoloženju. Redsi nisu uspeli da pobede na dva meča zaredom. Došlo je do poraza u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope od Union Sen Žiloaza sa 2:1 i potom remija kod kuće sa Mančester Junajtedom u Premijer ligi 0:0. Utakmica u Belgiji nije uticala na poziciju na turniru jer je Liverpul u plej-of ušao sa prvog mesta. Ali gubitak dva boda sa Crvenim đavolima doveo je do toga da četa sa Enfilda izgubi prvo mesto u Premijer ligi od Arsenala. U Liga kupu, Crveni su prilično sigurno prošli u četvrtfinale. Prvo je savladan Lester sa 3:1, a onda je Bornmuta sa 2:1. Vest Hem je, kao i današnji protivnik, zauzeo prvo mesto u svojoj grupi u Ligi Evrope. To je postignuto zahvaljujući pobedi od 2:0 nad Frajburgom. Posle tog meča, Čekićari su u gostima pobedili Vulverhempton rezultatom 3:0. Tim je na osmoj poziciji na tabeli Premijer lige. Na startu Liga kupa Vest Hem je pobedio Linkoln sa 1:0, a potom su izabranici Dejvida Mojesa u osmini finala u derbiju pobedili Arsenal sa 3:1.

KAJSERI - FENERBAHČE (SREDA, 15.00), DVOJKA 1,50

Kajseri oduševljava svoje navijače tokom cele sezone i na startu 17. kola prvenstva Turske zauzima treće mesto na tabeli. Istina, teško da će moći da parira Fenerbahčeu i Galatasaraju, s obzirom na zaostatak od 11 bodova. Ipak, jasno je da se domaćini klade na ostanak na trećem mestu, koje bi bilo izuzetan podvig. Kajseri je u 15 odigranih mečeva u Superligi doživeo samo dva poraza. Tim igra prilično pragmatično, postigao je 21 gol i primio 14. U prošlom kolu Kajseri je uspeo da savlada Pendik na svom terenu rezultatom 2:0. Fenerbahče se bori za titulu prvaka države sa glavnim rivalom Galatasarajem. Kanarinci imaju 40 bodova i nemaju mesta za greške. U poslednja tri duela Fener se radovao. Osim toga, u završnom kolu grupne faze Lige konferencije Kanarinci su uspeli da savladaju Spartak iz Trnave sa 4:0 na svom terenu, što im je donelo prvo mesto u grupi.

TULUZ - MONAKO (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,85

Tuluz je igrao prilično loše u poslednjim sedmicama Lige 1. Klub je trenutno u nizu od devet utakmica bez pobede u šampionatu. U tom periodu Ljubičasti su gubili u većini mečeva. Tim je već na 15. mestu na tabeli, graniči se sa zonom ispadanja. Paralelno sa Ligom 1, klub je nekoliko meseci igrao u Ligi Evrope. Francuzi su tamo pokazali dobre rezultate, čak su uspeli da savladaju Liverpul sa 3:2, tako da je Tuluz završio na drugom mestu i plasirao se u plej-of turnira. Monako je, naravno, češće pobeđivao u prvenstvu u odnosu na Tuluz. Ali ipak, za njihov nivo, Kneževi su počeli prečesto da gube bodove. Za skoro mesec dana ekipa je pretrpela dva kiksa protiv protivnika mnogo nižeg nivoa - 0:0 sa Avrom i 0:1 protiv Liona prošlog vikenda. Monako je na trećem mestu prvenstvene tabele i zahvaljujući neuspesima konkurenata još može da se popne na drugo mesto jer je zaostatak za Nicom samo dva boda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara