Bernardo Silva i Fil Foden (©Reuters)
Bernardo Silva i Fil Foden (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Mančester Siti i Votford

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.03.23. | 10:19

Nigde nećete naći veće

Liga šampiona se vraća u akciju, a ni Čempionšip ne odmara sredinom sedmice. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu i utorak nije izuzetak.

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to jedinica na Mančester Siti protiv RB Lajpciga u revanšu osmine finala evropske elite, kao i kec na Votford u okršaju sa Birmingemom u sklopu drugog engleskog ranga.

Izabrane vesti

U prvom meču plej-ofa Lige šampiona, Mančester Siti je delovao neubedljivo, ali je uspeo da ostvari miran ishod protiv RB Lajpciga u Nemačkoj, što je na kraju donelo nadu u ukupni uspeh. Posle toga aktuelni šampion Engleske je uspeo da zabeleži četiri pobede u nizu, gde je pored uspeha u FA kupu savladao Njukasl (2:0) i u prošlom kolu prilično skromno pobedio Kristal Palas (1:0). U svim ovim duelima Građani su pobedili ukupnim rezultatom 10:1. U 27 kola aktuelnog šampionata Siti je sakupio 61 bod, i zaostaje za Arsenalom pet poena. S druge strane, posle poraza od Borusije Dortmund 2:1, Bikovi su pobedili Menhengladbah sa 3:0, što im je na kraju omogućilo da se vrate u borbu za mesto među najbolja četiri u Bundesligi. Ipak, u utorak je potrebno da trijumfuju protiv rivala kao što je Siti u gostima, što je poslednji put uspelo Lionu pre dve i po godine.

VOTFORD - BIRMINGEM (UTORAK, 20.45), KEC 1,90

Votford je mnogo usporio u poslednje vreme i dobio je samo jedan meč u devet prethodnih sukoba. Ipak, rezerva bodova je tolika da Stršljenovi budu pozicionirani na 11. mesto, a jaz u odnosu na najboljih šest je samo šest bodova. Na domaćem terenu Votford je doživeo samo četiri poraza i primio 16 golova u 17 duela. U poslednjem okršaju Stršljenovi su podbacili u duelu sa KPR-om (0:1). Birmingem je ove sezone sakupio 42 boda i nalazi se tek na 18. poziciji u Čempionšipu, ali zaostatak od zone ispadanja je prilično udoban. Vredi napomenuti da tim ne izgleda strašno na gostovanju, pošto je uspeo sd osvoji 19 bodova u 17 konfrontacija. Birmingem je prekinuo niz poraza tokom vikenda pobedom od 2:0 nad Roteramom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara