Emil Smit Rou (©AFP)
Emil Smit Rou (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na mlade Engleze i Špance

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.07.23. | 10:18

Nigde nećete da nađete veće

Zatišje pred buru u evropskom fudbalu. Dok se čeka početak kvalifikacija za međunarodne kupove, u epicentru su Evropska prvenstva za mlade igrače. Danas su dve utakmice šampionata za fudbalere do 21 godine. Bukmejkeri Mozzarta za vas su spremili dve najveće kvote na svetu na trijumfe Engleske protiv Izraela i Španije protiv Ukrajine u polufinalu.

IZRAEL M21 - ENGLESKA M21 (SREDA, 18.00), DVOJKA 1,43

Izabrane vesti

Mladi Englezi su došli kao jedni od favorita za osvajanje Evropskog prvenstva. Do polufinala nisu primili nijedan gol, a dali su sedam. U četvrtfinalu je pala Portugalija sa 1:0, a jedini strelac je bio fudbaler Njukasla Entoni Gordon. Izrael je napravio podvig na ovom šampionatu. U prvoj nokaut rundi je izbacio domaćina Gruziju posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Gordi Albion je veliki favorit u Batumiju. U grupnoj fazi je Engleska dobila Izrael sa 2:0 pogocima Gordona i Smita Roua.

ŠPANIJA M21 – UKRAJINA M21 (SREDA, 21.00), KEC 1,85

Furija se namučila protiv Švajcarske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, pobedila je posle produžetaka golom Mirande. Ukrajinci su napravili veliko iznenađenje trijumfom nad Francuskom sa 3:1. Blistali su dvostruki strelac Sudakov, Bondarenko i igrač Čelsija Mudrik. Obe selekcije su se sastali u grupnoj fazi, bilo je 2:2. Jedna od zvezda Španije je Serhio Gomez, fudbaler Mančester Sitija koj prošle sezone nije imao veliku minutažu kod Pepa Gvardiole, ali je sada uzdanica selekcije sa Iberijskog poluostrva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

EP za mlademlada reprezentacija engleskemlada reprezentacija Španije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara