Ismael Garbi, reprezentativac Španije (©AFP)
Ismael Garbi, reprezentativac Španije (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede omladinaca Španije i Norćepinga

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 10:27

Nigde nećete naći veće

Možda trenutno izbor fudbalskih utakmica nije tako veliki kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ove nedelje uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu. Konkretno, na dva meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu.

U pitanju su omladinska reprezentacija Španije, u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva, odnosno švedski prvoliaš Norćeping. Na kečeve nigde na planeti kvote neće biti tako velike.

Izabrane vesti

Španija je već obezbedila plasman u polufinale, pošto je sa dve pobede osigurala jednu od prve dve pozicije u B grupi. Crvena furija je maksimalna, što je još bitnije vrlo dominantna. Pokazala se kao najozbiljniji favorit za tron, odnosno devetu evropsku titulu za omladince. Španci su prvo pobedili Island sa 2:1, a zatim i Grčku sa čak 5:0. Sada im je i bod dovoljan za overu prve pozicije. Remi bi odgovarao i Norvežanima, koji su do sada sakupili četiri poena, tri više od trećeplasiranog Islanda. Ko bude pobednik B grupe u polufinalu će igrati sa Italijom, dok će drugoplasirani morati na izuzetno snažnu Portugaliju.

NORĆEPING - HALMŠTAD (PONEDELJAK, 19.00), KEC 2,05

Okršaj u okviru 14. kola šampionata Švedske. Razlika između dva rivala je minimalna, Halmštad je šesti na tabeli sa 20 poena, a Norćeping mu je najbliži pratilac sa bodom manje. S tim da je Halmštad pre odlaska na jednomesečnu pauzu tokom leta bio u boljoj formi. Nanizao je četiri meča bez poraza (tri pobede i jedan remi), a taj niz je produžio i pre nedelju dana, kada se liga nastavila. Odigrao je 0:0 protiv Geteborga. S druge strane, pauza je Norćepingu bila neophodna, pošto je u poslednja četiri kola pre nje osvojio zbirno samo jedan poen. U prošlom kolu je zato odigrao dobro protiv aktuelnog šampiona Hekena, iako je ispustio prednost - odigrali su 2:2. Na poslednjih sedam susreta Norćepinga i Halmštada kao po pravilu je uvek pobeđivala ona ekipa koja je bila domaćin. U tom periodu Norćeping pet puta, Halmštad u dva navrata.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara