Igrači Rena (©Reuters)
Igrači Rena (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Ren, Totenhem i Bajern

Vreme čitanja: 3min | sub. 13.04.24. | 11:47

Nigde nećete da nađete veće

Finiš je sezone u većini šampionata u Evropi. Sada je onaj period u godini kad “mora”, kada nema više prava na kiks.

Bukmejkeri Mozzarta rade punom parom i za danas za vas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. To su kec na Ren u duelu sa Tuluzom u Ligi 1 (duele francuskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), zatim dvojka na Totenhem protiv Njukasla u Premijer ligi, kao i jedinica na Bajern u sudaru sa Kelnom u Budesligi.

Izabrane vesti

Ren je daleko od svoje idealne forme. Domaćini su trenutno u nizu od tri uzastopna poraza. U ovim utakmicama izabranici Stefana Žilijena nisu uspeli da postignu nijedan gol, ali su primili četiri. Ren je izgubio od Strazbura sa 2:0, potom PSŽ-a sa 1:0 i Monaka sa 1:0. Crveno-crni su trenutno na devetom mestu na tabeli, sa četiri boda zaostatka za zonom evropskih kvalifikacija. Tuluz uspeva da ostane sedam bodova ispred zone ispadanja, a zaostatak za mestima koja vode u Evropu je 10 poena daleko. Trenutno je tim Filipa Montanjea na 11. mestu. U poslednje dve utakmice Tuluz je uzeo četiri boda, pobedivši Klermon sa 3:0 i remiziravši sa Strazburom 0:0.

NJUKASL - TOTENHEM (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 2,40

Njukasl je donekle stabilizovao rezultate i nije pretrpeo nijedan poraz u poslednja tri kola - dve pobede i remi. Uspele su Svrake da pobede Vest Hem sa 4:3 i Fulam sa 1:0. Između ovih mečeva igrao je nerešeno 1:1 sa Evertonom. Na tabeli, tim Edija Haua je na osmom mestu i ima šansu da se takmiči za prvih šest, pošto zaostatak od šestoplasiranog Mančester Junajteda iznosi samo dva poena. Njukasl je tradicionalno jak kod kuće, gde je od početka sezone dobio 10 od 16 utakmica u Premijer ligi. Na osnovu rezultata prošlog kola, Totenhem je sustigao Aston Vilu po bodovima na tabeli i nalazi se na četvrtom mestu. Ova dva tima imaju po 60 bodova, ali Spursi imaju meč manje. Po svemu sudeći, do poslednjeg kola će se voditi ozbiljna borba između ovih protivnika. Tim Endža Postekoglua je pretrpeo samo dva neuspeha u poslednjih pet mečeva, kada su izgubili u gostima od Fulama sa 3:0 i remizirali sa Vest Hemom 1:1. Totenhem se u prethodnom kolu na svom terenu obračunao sa Notingem Forestom i slavio sa 3:1.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

BAJERN - KELN (SUBOTA, 15.30), KEC 1,27

Bajern je na drugom mestu na tabeli nemačkog prvenstva sa 60 osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirani Štutgart. Minhenski gigant nije uspeo da izdrži trku sa Leverkuzenom, koji je odmakao na čak 16 bodova u šampionskoj trci, u čemu mu je mnogo pomogao upravo Bajern. Bavarci ređaju poraze, i trenutno su izgubili na dva prethodna duela u nacionalnom prvenstvu. Tim Tomasa Tuhela je poražen od Borusije Dortmund sa 2:0 kod kuće i od Hajdenhajma sa 3:2 u gostima, u protekle sedmice ekipa je remizirala sa Arsenalom u Londonu 2:2 u prvom susretu četvrtfinala Lige šampiona. Keln je na 17. poziciji na tabeli nemačkog prvenstva. Tim daje sve od sebe da opstane u Bundesligi. U četiri prethodna kola izabranici Tima Šulca tri puta su bili neporaženi, a u poslednjem su na svom stadionu pobedili Bohum sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Bajern
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara