Igrači Štutgarta (©Reuters)
Igrači Štutgarta (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Štutgart, Đironu i Lans

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.03.24. | 10:55

Nigde nećete da nađete veće

Subota sadrži bogat program širom Evrope i sveta kada je najvažnija sporedna stvar na svetu u pitanju.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Štutgart i Đironu, kao i kec na Lans. Sve mečeve prvenstava Španije i Francuske možete da gledate i - da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Hofenhajm zauzima sedmo mesto na tabeli nemačkog prvenstva. Tim nije naročito stabilan, pa samim tim već sedam poena zaostaje za zonom evropskih kvalifikacija. Pored toga, u prošlom kolu izabranici Pelegrina Mataraca su u gostima izgubili od Ajntrahta iz Frankfurta sa 3:1 i nisu mogli ništa da urade protiv svog komšije na tabeli. Hof je loš domaćin, po tome je 15. u Bundesligi, dok je šesti najuspešniji gost. S druge strane, Štutgart je na trećem mestu na tabeli Bundeslige i ima odlične šanse da se bori za mesto u Ligi šampiona. Švabe su pobedile u šest od sedam poslednjih mečeva nacionalnog šampionata i tako uzele 19 od 21 bodova. U prethodnom kolu Štutgart je bio bolji od Union Berlina sa 2:0 na svom stadionu.

HETAFE - ĐIRONA (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 2,35

Čini se da je serija od četiri uzastopna meča bez pobede u Primeri okončala Hetafeovu potragu za evropskim pozicijama ove sezone. Rezultat sada ostavlja klub u sredini tabele. Sa pozitivne strane, deluje da je sigurnost gotovo osigurana zahvaljujući prednosti od 13 bodova u odnosu na zonu ispadanja, a domaćini se sada nadaju da će se osvetiti Đironi za poraz u prvom delu sezone od 3:0. Đirona je drugoplasiran i brani mesto ukoje vodi u Ligu šampiona. Rutinska pobeda od 2:0 nad Osasunom u poslednjem kolu ostavila je tim na devet poena prednosti od petoplasiranog Bilbaa. Rezultati u gostima su odigrali ulogu u meteorskom usponu Đirone, a samo Real Madrid sa 31 bodom trenutno nadmašuje ukupan broj gostujućih bodova katalonskog tima - 27. Ipak, Đirona je poražena na tri poslednja gostovanja.

LANS - NICA (SUBOTA, 21.00), KEC 2,20

Lans drži visok nivo drugu sezonu zaredom u šampionatu Francuske. Trenutno je ekipa na petom mestu na tabeli sa 42 osvojena boda i samo po dodatnim pokazateljima zaostaje za četvrtim Lilom, dok joj je drugoplasirani Brest udaljen četiri poena. Lans je ostvario pet pobeda u sedam prethodnih rundi Lige 1, odnosno pobedio je u minule dve utakmice i u odličnom raspoloženju pristupa narednom duelu. Nica je pala u neku vrstu ponora. Ne može se drugačije opisati činjenica da je ekipa sa Azurne obale izgubila u pet od poslednjih šest mečeva. Sa druge pozicije na tabeli gosti su pali na šesto. Nica ima problema sa ofanzivom, jer je u 25 odigranih kola postigla samo 24 gola i od ovog učinka su lošiji samo davljenici. Situaciju treba hitno ispraviti, ali sa igrom koju u ovom trenutku tim prikazuje je nerealno. Nica je ujedno bez trijumfa na sedam proteklih gostujućih susreta u prvenstvu, i poslednji put se radovala na strani u prošlom oktobru.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara