Miloš Pantović (©Starsport)
Miloš Pantović (©Starsport)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Voždovac, Voterford i Botev

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 10:37

Nigde nećete naći veće

Lopta je počela da se kotrlja posle letnje pauze, a jedan od prvih šampionata koji kreće je Mozzart Bet Superliga. Nova sezona u Srbiji startuje večeras (20.00) na “krovu” u Zaplanjskoj ulici u Beogradu gde Voždovac dočekuje Novi Pazar. Bukmejkeri Mozzarta su za ovaj duel ponudili najveću kvotu na svetu na pobedu Zmajeva.

Osim keca na Beograđane, promo kvote ovog petka su i na Botev iz Plovdiva protiv Hebara u premijernom meču šampionata Bugarske i na Voterford protiv Veksforda u drugoligaškom karavanu u Republici Irskoj.

Izabrane vesti

Oba tima u Mozzart Bet Superligi kreću s novim trenerima. Na kormilu Voždovca seo je Nebojša Jandrić koji je nasledio Aleksandra Lintu koji je otišao u Radnik iz Surdulice. Beograđani imaju najmlađi tim u ligi. Prošle sezone su igrali u plej-ofu što je lep uspeh za eklipu iz Zaplanjske ulice. Novi Pazar se tek posle baraža protekle sezone spasao ispadanja. Na klupi kluba iz Raške oblasti umesto Tomislava Sivića sedeće Vladimir Gaćinović, nekadašnji strateg subotičkog Spartaka. Prošle sezone su ovi timovi odigrali dve utakmice, a uspešniji su bili Beograđani koji su sakupili četiri boda. Na svom terenu je Voždovac slavio sa 3:2, dok u gradu na Jošanici nije bilo pogodaka.

BOTEV PLOVDIV – HEBAR (PETAK, 17.30), KEC 1,27

Osim Mozzart Bet Superlige Srbije, danas kreće i šampionat Bugarske u kojem godinama suvereno vlada Ludogorec iz Razgrada. Botev iz Plovdiva je tim koji je poslednjih godina bio u vrhu, igrao je u plej-ofu. Hebar je novi član elite, pa domaćin ima ulogu velikog favorita. Ovi klubovi će odmeriti snage posle 21 godine. Početkom ovog milenijuma u najboljoj ligi Bugarske, domaćini su slavili. Hebar je pobedio sa 3:0, a Botev sa 3:1. Na klupi Boteva sedi stručnjak iz Bosne i Hercegovine Azrudin Valentić, a u timu iz Plovdiva ima čak 16 stranaca. Trener Hebara je italijanski stručnjak Fulvio Pea.

VOTERFORD – VEKSFORD (PETAK, 20.45), KEC 1,45

Domaćin je u borbi za ulazak u elitnu ligu Republike Irske. Trenutno je treći u drugoligaškom karavanu, sa 11 bodova manje od lidera Kork Sitija. Voterford je bio u seriji od osam trijumfa, ali je prošle nedelje zaustavljen, poražen je od Galveja (0:1). Veksford je takođe u gornjem delu tabele, na petom mestu i bori se za plej-of u drugoj ligi ove ostrvske države. Gosti su bez poraza već šest utakmica. Voterford je savladao ova puta današnjeg rivala u 2022. godini, i to sa 2:0 i 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Mozzart Bet Superligafk voždovacBotev PlovdivPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara