Fudbaleri Napolija (Foto: Reuters)
Fudbaleri Napolija (Foto: Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Napoli 2,10, Rendžers 1,63, Anderleht 1,78!

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 10:28

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Ove nedelje bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

UDINEZE - NAPOLI (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 2,10

Duel dva tima koji u poslednje vreme igraju dosta slabo. Udineze na poslednjih pet mečeva ne zna za trijumf. U tom periodu osvojio je tri boda, a mrežu je sačuvao samo jednom. Napoli sa druge strane igra dosta nekonstantno za tim koji slovi za favorita iz senke u trci za Skudeto. Na prethodnih pet mečeva ekipa Đenara Gatuza je upisala samo jedan trijumf, protiv Kaljarija. Poražena je u oba derbija, protiv Intera i Lacija, a neprijatno iznenađenje im je u Napulju priredila i Specija. Napolitanci su slavili na tri od prethodna četiri gostovanja u Udinama, a poraz od Zebri nemaju još od 2016. godine.

ABERDIN - RENDŽERS (NEDELJA, 16,00), DVOJKA 1,63

Aberdin igra iznad svih očekivanja i blizu je da u naredne dve runde stigne do identičnog broja bodova koji je prošle sezone imao posle 30. odigranih kola. A podsetimo, do sada su ih u aktuelnoj sezoni odigrali 20. Krajem 2020. ušli su u odličnu formu, neporaženi su na sedam vezanih utakmica u prvenstvu, ali nijedan od rivala iz tog perioda ne može da se poredi sa Rendžersom. Ekipa Stivena Džerarda još uvek nema poraz u prvenstvu, u prethodnom kolu savladala je Seltik, pa trenutno, uz tri utakmice više, ima i 19 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala. Pride, Rendžers je primio svega pet golova u Premijeršipu. Dva tima su se ove sezone već sastajala dva puta i oba meča dobio je Rendžers bez primljenog gola.

LEVEN - ANDERLEHT (NEDELJA, 18.15), DVOJKA 1,78

Leven važi za jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Prošlogodišnji drugoligaš se posle jesenjeg dela prvenstva nalazi na visokoj šestoj poziciji, među brojnim kandidatima za titulu, mada polako pada. Na poslednja tri meča u 2020. Leven je osvojio samo bod i na svakoj od tih utakmica primio je po dva gola. Anderleht polako diže formu. Na prethodnih šest mečeva ekipa Vensana Kompanija pretrpela je samo jedan poraz i u tom periodu mrežu sačuvala tri puta. Leven u međusobnih duelima nije slavio još od 2014. godine. Od tada su se timovi sastajali još četiri puta: u tri navrata slavio je Anderleht, dok je poslednji, ove sezone u Župile ligi, završen remijem.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara