Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Njukasl 2,15, Lion 1,80, Rendžers 1,65, Šturm 1,85

Vreme čitanja: 3min | ned. 08.10.23. | 10:40

Nigde nećete moći da nađete veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Lion protiv Lorijana u okviru francuske Lige 1, odnosno tri dvojke. U pitanju su igre na Njukasl u okršaju sa Vest Hemom u Premijer ligi, na Rendžers protiv Sent Mirena u sklopu šampionata Škotske, kao i na Šturm protiv Volfzbergera u prvenstvu Austrije.

Izabrane vesti

Vest Hem uspešno igra ove sezone.Čekićari igraju dobro i u Premijer ligi i u Ligi Evrope. U Premijer ligi Čekićari posle sedam kola imaju 13 bodova. U poslednjem meču su savladali Šefild Junajted sa 2:0. U Ligi Evrope izabranici Dejvida Mojesa startovali su u grupi sa dve pobede nad TSC-om 3:1 i Frajburgom 2:1. Njukasl je dobro raspoložen pred gostovanje u Londonu. Svrake prošle nedelje nisu ostavile kamen na kamenu protiv PSŽ-a (4:1) u Ligi šampiona. Time su uspele da produže pobednički niz na svim turnirima na četiri meča. Ključ uspeha je, naravno, dobro organizovana defanzivna linija, pošto su u ovom periodu primile samo jedan gol. U Premijer ligi, u prošlom kolu, izabranici Edija Haua lako su pobedili Barnli (2:0) i imaju 12 bodova.

LION - LORIJAN (NEDELJA, 15.00), KEC 1,80

Lion nastavlja da se bruka u francuskoj Ligi 1. Od početka sezone klub nije pobedio ni u jednom zvaničnom meču – tek je početkom septembra u prijateljskoj utakmici savladao Okser 3:2. Lavovi su u prvenstvu upisali samo dva poena - 0:0 sa Nicom i 0:0 sa Avrom. Lion postiže vrlo malo golova - samo tri u sedam kola, tako da ne čudi što je na poslednjem mestu na tabeli i već sedam i više bodova zaostaje za rivalima iz sredine tabele. Lorijan na je veoma blizu Liona – na 16. poziciji, ali ima četiri boda više. O poboljšanju pozicije Lorijana još nema smisla razmišljati jer je u nizu od četiri duela bez pobede. Tokom ovog perioda, Lorijan je izgubio tri puta i jednom remizirao.

--------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

SENT MIREN - RENDŽERS (NEDELJA, 13.00), DVOJKA 1,65

Sent Miren se do sada pokazao izvanredno u prvenstvu Škotske. Ovaj tim je odigrao sedam kola i nije pretrpeo nijedan poraz, zabeleživši četiri pobede i tri remija. Samo Seltik igra bolje, pobedivši sedam puta uz jedan iks. Domaćini su među tri najbolja kluba u ligi po pitanju efikasnosti postigavši 11 golova. S druge strane, Rendžers još ne pokazuje moćan fudbal u nacionalnom šampionatu kakav svi od njega očekuju. U sedam odigranih utakmica Policajci imaju četiri pobede i tri remija. Sa takvom statistikom zauzimaju treće mesto na tabeli. Ukoliko uspe da pobedi u predstojećem susretu, sustićiće predstojećeg protivnika, koji je na drugom mestu.

VOLFZBERGER - ŠTURM (NEDELJA, 14.30), DVOJKA 1,85

Šturm iz Graca putuje u nedelju na meč protiv Volfzbergera u sklopu austrijske Bundeslige, gde obe strane žele da produže niz neporaženosti u šampionatu, pošto su gosti izbegli poraz u devet uzastopnih susreta, dok domaćini igraju četvrtu utakmicu uzastopno bez neuspeha. Šturm iz Graca je pobedio Tirol sa 1:0 kod kuće u prethodnom ligaškom meču i ostao je jedini tim u Bundesligi bez poraza posle devet rundi. Tim iz Graca je drugoplasiran sa 21 bodom, samo korak daleko od lidera Salcburga. Volfzberger je na sedmom mestu sa 13 bodova u devet mečeva. VAC je takođe slavio u poslednjem meču u Bundesligi sa 2:1 na svom terenu protiv LASK-a iz Linca.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara