Navijači AIK-a (©AFP)
Navijači AIK-a (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Univerzitatea Krajova 1,80, AIK Stokholm 2,05

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 10:56

Nigde nećete naći veće

Počela je nova nedelja, bukmejkeri Mozzarta su u to ime pripremili nova iznenađenja. Odabrali su dve utakmice na kojima će dvojke u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su po jedan susret iz šampionata Rumunije i Švedske, konkretno timovi Univerzitatee iz Krajove i AIK Stokholma. Nigde na svetu oni vam ne mogu doneti toliku zaradu kao u kladionici Mozzart.

Izabrane vesti

Posle godinu dana Dinamo iz Bukurešta se vratio u elitni rang. Iako je euforija među njegovim navijačima velika, mogao je žreb na početku sezone da im bude i malo bolji. Već u 1. kolu u goste im dolazi jedan od kandidata za titulu, Univerzitatea iz Krajove. Iza nje je razočaravajuća sezona, osvojeno je tek četvrto mesto, pa je ekipa ostala bez vize za Evropu. Zato, ovog leta sav fokus u Krajovi je na domaće prvenstvo. Raspoloženje u redovima Univerzitatee podigao je dolazak rumunskog reprezentativca Aleksandrua Mitrice. Ustvari, reč je o povratku, Mitrica je igrao u Krajovi do 2019. godine, kada je otišao u Njujork Siti za 8.000.000 evra. Pre dve sezone, kada su se Univerzitatea i Dinamo poslednji put sastali, oba njihova okršaja su završena ubedljivim trijumfima tima iz Krajove. SA po 5:0 i 6:1.

VARBERG - AIK STOKHOLM (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 2,05

Susret kojim će se završiti prva polovina šampionata Švedske. Iako se od AIK-a nije baš očekivala borba za titulu, iznenađenje je što je ovako loš. Ako izgubi, prvi presek prvenstva će dočekati u zoni ispadanja. AIK je tek 14. na tabeli, što je pozicija koja vodi u plej-aut. Ima 10 poena, dva manje od fenjeraša Varberga, sa kojim se danas i sastaje. Varberg je prvu pobedu u sezoni ostvario tek u prošlom kolu, kada je savladao Geteborg sa 2:1. AIK nije mnogo konkretniji, ima samo dve pobede, od čega jednu na prošlom meču koji je odigrao u gostima, protiv Bromapojkarne (2:0). AIK i Varberg su odigrali jedan meč ove godine, početkom marta u Kupu Švedske. Tim iz Stokholma je tada, na svom terenu, trijumfovao sa 3:0.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara