Mozzart deli karte za Jang Bojs!

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.08.19. | 11:00

Ako ste se dosad pitali kako do karata - na pravom ste mestu

Poslednjih dana u zvezdaškim krugovima vrti se isto pitanje: Kako do karata za meč protiv Jang Bojsa? Ako vas ovo pitanje i dalje muči - na pravom ste mestu. Sve što treba da uradite je da budete aktivni na FEJSBUK stranici Mozzart Bet

Crvena zvezda u utorak igra istorijski meč protiv Jang Bojsa za drugi uzastopni prolaz u grupnu fazu Lige šampiona, a euforija među navijačima crveno-belih dostiže vrhunac. Traži se karta više, stadion Rajko Mitić biće ispunjen do poslednjeg mesta, a ukoliko niste došli do dragocenog parčeta hartije sada imate priliku to da učinite jer Mozzart je obezbedio pet puta po dve karte za najkreativnije.

Izabrane vesti

Kako do karata? Jednostavno je! Sve što je potrebno je da nam u komentaru na FEJSBUK stranici Mozzart bet uz Mozzart Bet korisničko ime napišete sa kim želite da idete na utakmicu i zašto baš vas dvoje zaslužujete da se u utorak nađete na istoku našeg najvećeg stadiona.

U ponedeljak ćemo obavestiti pet dobitnika koji su po našem izboru ostavili najkreativnije komentare.

PRAVILA:

1. U komentaru OBAVEZNO upiši TAČAN username sa Mozzart Bet naloga, u suprotnom takav komentar neće biti važeći i uziman u izbor.
2. U izbor ulaze samo autori komentara koji su PUNOLETNI.
3. U izbor ulaze komentari poslati zaključno s ponedeljkom, 26. avgustom do 12 časova.
4. U ponedeljak ćemo kontaktirati autore pet najkreativnijih komentara.
5. Komentare ostaviti na FEJSBUK stranici Mozzart bet.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara