Dušan Tadić (©Reuters)
Dušan Tadić (©Reuters)

MOZZART nudi najveće kvote na svetu: Ajaks 1,43, Fenerbahče 1,53!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.01.21. | 10:24

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ove srede bukmejkeri garantuju da će dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta, kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

Izabrane vesti

Plavo-žuti iz Istanbula su odlični ove sezone. Dele prvo mesto sa Bešiktašem u Superligi Turske, a imaju šansu i za napad na duplu krunu. U osminu finala Kupa Turske na Ulker areni stiže Kasimpaša koji je na sredini tabele u prvenstvu. Ova dva tima su odigrala meč pre 10 dana u šampionatu i slavio je Fenerbahče protiv gradskog rivala u gostima sa 3:0. Fener ima četiri vezana trijumfa u prvenstvu. Kec je 1,53. Nigde nećete moći da nađete veću kvotu.

TVENTE – AJAKS (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA 1,43

Kopljanici nisu pobedili na dve poslednje utakmice u Erediviziji. Prošle nedelje je na Johan Krojf areni odoleo PSV Ajndhoven (2:2), pa je za Dušana Tadića i kompaniju meč u Enshadeu prilika za popravni. Prvi put starter će biti Sebastijan Ale, najskuplji igrač u istoriji Ajaksa, plaćen 22.500.000 evra Vest Hemu. Krajem prošle godine je Tvente pobedio šampiona Holandije u Amsterdamu sa 2:1. Još jedan motiv više za goste. Dvojka u Mozzartu je odlična – 1,43. Nigde nećete moći da nađete veću. Opširnije o ovom meču pročitajte OVDE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteAjaksFenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara