Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Mančester Siti 1,37, Dortmund 1,32, Barselona 2,45!

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.21. | 10:26

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Elitne utakmice i redovna čast u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove srede tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Premijer lige, Bundeslige i Primere.

Izabrane vesti

Mančester Siti je po trenutnoj formi verovatno najbolja ekipa na svetu. I tu prestaje sva polemika oko toga šta očekivati u današnjem dvoboju Grašana sa Vest Hemom, jednim od najprijatnijih iznenađenja Premijer lige. Gvardiolin sastav trenutno je u nizu od 19 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima i sigurno juriša prema novoj tituli prvaka Engleske. Na noge mu stiže londosnki rival, koji hita ka plasmanu u Ligu šampiona. I trebalo bi da pruži žestok otpor, mada Siti melje redom...

DORTMUND - BILEFELD (SUBOTA, 15.30), KEC 1,32

Razočaravajući utisak ostavio je Dortmund u dosadašnjem delu Bundeslige, ali vremena da ga popravi ima dovoljno. Pozicije koje vode u Ligu šampiona su mu šest bodova daleko, a pobeda u prošloj rundi nad najvećim rivalom Šalkeom, mogla bi da označi izlazak iz krize i bude prekretnica za Milionere. Danas Borusiji na noge stiže Bilefeld, koji nije slavio na četiri protekla meča i kao takav je u još lošijoj situaciji od Dortmunda.

SEVILJA - BARSELONA (SUBOTA, 16.15), DVOJKA 2,45

Bez obzira na kojim se pozicijama nalazili, dvoboj Sevilje i Barselone uvek privlači pažnju javnosti. Naročito sada, kada ih razdvajaju dva boda i kada su i jedni i drugi još trci za titulu. Barsa ima dva boda prednosti i utakmicu više, ali Sevilja igra u boljoj formi i zaređala je šest uzastopnih ligaških pobeda. Evropski poraz od Dortmunda jedini joj je u pretehodnih 11 susreta i jasno je da domaći puni samopouzdanja žele da nastave ovaj sjajan niz. No, pitaće se i Barselonu, koju bi eventualni poraz mogao da skupo košta. Kuman je napokon stabilizovao ekipu, koja u prvenstvu dobro gura, ali ne i u Ligi šampiona. S obzirom na visoki poraz od PSŽ-a, Katalonci su svu snagu usmerili u prvenstvo i mnogo očekuju od ove utakmice.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Obaveštavaj me

Man. Siti
Barselona
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara