Fudbaleri Rome (©Reuters)
Fudbaleri Rome (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Viljareal 2,20, Roma 1,68

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 10:43

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope. Na program su prvi mečevi osmine finala u drugorangiranom takmičenju Starog kontinenta.

I danas su bukmejkeri Mozzarta bili široke ruke kada su kvote u pitanju. Nigde na svetu nećete moći da nađete veću kvote na pobede Rome na Olimpiku protiv Šahtjora, odnosno Viljareala u Kijevu protiv Dinama.

Izabrane vesti

Kijevljani sa iskusnim rumunskim trenerom Mirčeom Lučeskuom na pragu su da prekinu dominaciju Šahtjora u Ukrajini. Ekipa iz prestonice ove države bivšeg SSSR je u prethodnoj rundi Lige Evrope izbacila belgijskog prvaka Briž. Viljareal nije imao problema sa austrijskim Salcburgom u prvoj nokaut rundi Lige Evrope, ali Žuta podmornica je u krizi u Primeri. Nije pobedila više od dva meseca u šampionatu Španije. Temperatura u Kijevu večeras će biti ispod nule što sigurno odgovara domaćim igračima. Kvalitet je ipak na strani čete Unaja Emerija. Ova dva tima su igrala pre 16 godina u šesneastini finala Lige Evrope i tada je uspešniji bio Viljareal koji je pobedio na svom terenu sa 2:0, dok u Kijevu nije bilo golova.

ROMA – ŠAHTJOR (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,68

Rimska Vučica se oporavila od poraza u derbiju Serije A od Milana. Roma je dobila posednje dve utakmice u domaćem prvenstvu protiv Fjorentine i Đenove i u dobrom raspoloženju čeka Šahtjor na Olimpiku u prvom meču osmine finala. Rimljani su lako eliminisali Bragu u prethodnoj rundi, dok je ukrajinski šampion u dvomeču bio bolji od Makabija iz Tel Aviva. Rudari nisu ove sezone dominantni u domaćem prvenstvu. Trenutno, lider je Dinamo iz Kijeva. Gosti su skup ukrajinskih reprezentativaca i legije Brazilaca. Napadač Rome Edin Džeko je neizvestan za ovaj duel zbog povrede prepona.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

RomaŠahtjor DonjeckŠahtjorViljarealDinamo Kijev

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara