Omladinci Žablja
Omladinci Žablja

Mozzart opremio fudbalere iz Novosadske lige

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.02.21. | 16:54

Kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ do sada je opremljeno više od 5.000 sportista iz 140 kubova, a donacija stigla i do fudbalera ŽSK Žabalj

Nema fudbalske lige u Srbiji u kojoj neki od timova ne nose znak „M“ na svom dresu. Mozzartovi dresovi stigli su i do fudbalera Novosadske lige - ŽSK Žabalj. U ovoj ligi Mozzart je već opremio FK Hajduk i FK Jedinstvo iz Novog Bečeja. Na proleće će u borbi za nove poene ŽSK Žabalj i FK Jedinstvo ukrstiti koplja.

Izabrane vesti

"Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart koja je prepoznala naš rad i dala doprinos u ostvarenju naših ciljeva. Mi radimo sa mlađim selekcijama i afirmaciji sporta i dajemo šansu mladima da u svom mestu započnu razvojni put ka novim uspesima", kaže predsednik FK ŽSK Miroslav Lakić.

Četvrtak, 21.00: (8,00) Barnsli (5,30) Čelsi (1,35)

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o manjim, lokalnim timovima. Mozzart je za četiri godine obradovao oko 5.000 sportista iz 140 klubova.

"Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ je pokrenuta kako bismo podržali i manje, lokalne klubove. Na ovaj način kompanija Mozzart pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji nam je doneo toliko radosti. Još mnogo klubova može da očekuje podršku naše kompanije", istakao je direktor korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović.

Fudbaleri JedinstvaFudbaleri Jedinstva




tagovi

novi dresovi za nove šampionekompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara