Foto: Mozzart prognozzer
Foto: Mozzart prognozzer

Mozzart Prognozzer, 10. kolo - osvoji RedMi NOTE 10 PRO i novčane bonuse

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.11.21. | 12:57

Prognozziraj za vredne nagrade

Novo kolo Mozzart Prognozzera počinje u subotu u 16.00, utakmicom Liverpul - Sautempton, i to vreme je poslednji rok za „predaju“ vaših prognozza za 10. kolo.

Kao i obično čekaju vas vredne nagrade - telefon RedMi NOTE 10 PRO i bonusi za igru u iznosima od 10.000, 5.000, 4.000… dinara.

Izabrane vesti

Da biste došli do nagrada potrebno je da učestvujete u Prognozzeru (uslov je samo besplatna registracija na sajtu mozzartsport.com), prognozziraš parove 10. kola i pogodite što više tačnih rezultata ili konačnih ishoda, a pred vama je nekoliko sjajnih derbija.

Već u subotu nakon pomenutog meča na Enfildu, Juve dočekuje Atalantu, u nedelju Mančester junajted dolazi na Čelsijev Stamford Bridž, a na programu su i sjajni mečevi u Bundesligi, Seriji A i Primeri. Duel Lajpciga i Leverkuzena je uvertira za feštu na stadionu Dijego Armando Maradona koju će praviti Napoli i Lacio, odnosno gostovanje Sevilje kod Real Madrida.

Nedelja je dan kada se u matine terminu 14.25 sastaju Crvena zvezda i Spartak, a nekih dva sata kasnije Partizan i Voždovac.

Ukoliko bude više uspešnih takmičara, ova nagrada biće podeljena na jednake delove. A takmičarima iz Bosne i Hercegovine konvertovana u isti iznos u konvertibilnim markama.

Celokupnu listu mečeva koji će biti odigrani od subote do srede i čije ćete konačne ishode i tačne rezultate pogađati, možete pogledati OVDE.


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara