Kai Haverc i Leandro Trosar (©Reuters)
Kai Haverc i Leandro Trosar (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Arsenal 1,35, Frajburg 1,95, Bilbao 1,70

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.04.24. | 11:07

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Arsenal protiv Aston Vile u Premijer ligi, zatim dvojka na Frajburg spram Darmštata u Bundesligi, a potom i kec na Bilbao protiv Viljareala u Primeri (sve susrete šampionata Španije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Arsenal se bori za titulu u Premijer ligi i nema mesta za grešku. Tobdžije se do sada više nego samouvereno nose sa svojim zadatkom jer su od početka kalendarske 2024. godine bodove izgubile samo u obračunu sa Mančester Sitijem kada su remizirale 0:0. U prošlom kolu Arsenal je bez problema pobedio Brajton u gostima rezultatom 3:0. Arsenal je ove nedelje imao težak domaći meč u četvtfinalu Lige šampiona sa Bajernom koji je završen 2:2. Aston Vila je delovala snažno u prvom delu sezone, čak je neko vreme polagala pravo na prvo mesto. Međutim, drugi deo nije bio ni blizu uspešan, i tim se trenutno bori za četvrto mesto sa Totenhemom. U poslednja dva kola izabranici Unaja Emerija nisu pobedili pošto su doživeli poraz od Mančester Sitija od 4:1 i odigrali su nerešeno sa Brentfordom 3:3. U četvrtfinalu Lige konferencije ove sedmice Aston Vila je pobedila na svom terenu Lil sa 2:1 i ima dobre šanse da nastavi borbu.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

DARMŠTAT - FRAJBURG (NEDELJA, 15.30), DVOJKA 1,95

Darmštat zauzima poslednje mesto na tabeli nemačkog prvenstva. Tim je izgubio u četiri od prethodnih pet mečeva Bundeslige, a u ovom kalendarskom periodu postigao samo jedan bod. Ujedno, bez slavlja je na 21 poslednjem meču u prvenstvu. U prošlom kolu Darmštat je izgubio od Majnca sa 4:0 na gostovanju. Frajburg je na devetom mestu na tabeli nemačkog najjačeg ranga. Vredi napomenuti da, hipotetički, ekipa još može da se takmiči za ulazak u zonu evropskih pozicija, od koje zaostaje šest bodova. Istina, Frajburg je prillično nekonstantan, smenjujući uspešne mečeve sa potpuno katastrofalnim. U prošlom kolu je teško stradao kod kuće od RB Lajpciga sa 4:1.

BILBAO - VILJAREAL (NEDELJA, 18.30), KEC 1,70

Petoplasirani Atletik Bilbao vraća se u akciju Primere protiv Viljareala koji je na sredini tabele, nedelju dana pošto je prošlog vikenda 24. put osvojio Kup kralja pobedivši Majorku na penale. Trofej mu garantuje povratak u evropsko takmičenje prvi put u sedam godina, ali još bi mogao da unapredi svoje mesto u Ligi Evrope na poziciju u Ligi šampiona jer je na pet bodova od četvrtog Atletika iz Madrida, uz duel manje. S druge strane, Viljareal je već primio 53 gola u ligi i samo dva tima iz zone ispadanja su primila više. Uprkos ovim nedostacima, ulazeći u ovu nedelju na 11. mestu, sa sedam bodova zaostatka za prvih sedam i 13 bodova iznad zone ispadanja. Žuta podmornica je izgubila poslednji meč od Atletiko Madrida sa 2:1, ali je njena ligaška forma inače veoma dobra od sredine januara.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara