Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mozzart promo kvote: Dvojka na Dortmund – 1,95, probajte da nađete negde veću

Vreme čitanja: 3min | pet. 18.12.20. | 11:30

Osim na trijumf Milionera protiv Uniona, poklon kvote na pobede Galatasaraja (1,80) protiv Karagumruka i Legije protiv Stal Mjeleca (1,35)

Zatišje pred buru. Ono najuzbudljivije očekuje nas tek za vikend, ali daleko od toga da ovog petka na fudbalskom meniju nema ponude. Štaviše, mnogi klubovi pripremiće nam danas uvertiru pred sve ono što nas očekuje u naredna dva dana. Stoga je Mozzart, kako ste već navikli u prethodnom periodu, i ovog puta pripremio promo kvote na određene utakmice, a vi probajte negde da pronađete veće!

Union Berlin - Dortmund, dvojka 1,95

Izabrane vesti

Union drugu sezonu uzastopno nastavlja da iznenađuje nemačku fudbalsku javnost. Sa tek jednim istaknutim pojedincem, Maksom Kruzeom, ekipa Ursa Fišera posle uvodnih 12 kola ima samo dva poraza. Sezonu je otvorila neuspehom protiv Augzburga, ali je u narednih 11 mečeva pretrpela tek još jedan, u gradskom derbiju od Herte, pa iako je na poslednjih pet mečeva primala makar po gol, drži visoku šestu poziciju, koja na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Dortmund s druge strane ima poraz više, ali i samo jedan remi, pa se trenutno nalazi na 4. poziciji, sa šest bodova zaostatka za Leverkuzenom, odnosno pet za Bajernom i Lajpcigom. Prethodne nedelje Milioneri su doživeli debakl na svom terenu od Štutgarta (1:5), nakon čega je Lusijan Favr dobio otkaz. Ekipa je sredinom sedmice pozitivno odgovorila posle blamaže, ali je Verder savladala uz dosta muke u finišu meča, i vratila se na pobednički kolosek. Za početak Dortmundovog trijumfalnog niza Mozzart vam na dvojku nudi poklon kvotu - 1,95. Probajte negde da nađete veću!

Karagumruk - Galatasaraj, dvojka 1,80

Nije Galatasaraju dugo bilo potrebno da stane na noge posle prošlogodišnjeg kraha. Nakon što je dve sezone uzastopno osvajala titulu, ekipa Fatiha Terima završila je prethodnu sezonu na šestom mestu, zbog čega je do Lige Evrope morala kroz kvalifikacije. Ipak, nije uspela, na poslednjem koraku isprečio joj se Rendžers, pa se istanbulski tim oslobođen kontinentalnih obaveza, maksimalno fokusirao na prvenstvo. Eliminacija od škotskog predstavnika izazvala je blagi šok u redovima istanbulskog velikana. Usledila su dva poraza u prvenstvu, ali se ekipa ubrzo potom stabilizovala. Posle neuspeha kod kuće od Alanje, Galatasaraj je vezao šest prvenstvenih mečeva bez poraza: pet pobeda i jedan remi, pa gostovanje Karagumruku (17.00) u uvodnom meču 13. kola Superlige dočekuje na drugoj poziciji, sa utakmicom manje od vodeće Alanje. Pošto su konačno, posle punih 37 godina, dočekali povratak u elitu, u Karagumruku su želeli da izbegnu eskpresan povratak nazad. Stoga su letom, pored Zukanovića, doveli i Lukasa BiljuEmilijana VivijanaMevluta Erdinča, te od Galatasaraja pozajmili Džimija Durmaza. I početak je bio obećavajuć. U uvodnih sedam kola osvojili su 11 bodova, ali su u narednih pet upisali samo jednu pobedu. U velikoj meri je na rezultate uticala i činjenica da domaće mečeve ne igraju na svom stadionu. O međusobnim susretima u prvenstvu ne treba trošiti reči s obzirom da ih nije bilo toliko dugo da je u poslednjem, pre gotovo pune četiri decenije, sa terena učestvovao sadašnji trener Galatasaraja Fatih Terim. Mozzart vam na dvojku nudi poklon kvotu, 1,80! Proverite da li negde postoji veća...

Legija - Stan Mjelec, kec 1,35

Rešena je Legija da ove sezone odbrani titulu i osamostali se po broju osvojenih titula u poljskom šampionatu. Trenutno po 14, pored varšavskog tima, imaju posrnuli gigant Ruh i Gornjik, jedan od Legijinih takmaca u ovogodišnjoj borbi za titulu. Slabo je ušao u sezonu tim našeg Filipa Mladenovića, u uvodna četiri kola pretrpela je dva neuspeha, ali je potom usledila serija od devet mečeva bez poraza: sedam pobeda i dva remija upisao je aktuelni poljski šampion i osamostalio se na vrhu tabele. Stan Mjelec je s druge strane slavio tek dva puta otkako se ove sezone vratio u prvi rang i nema sumnje da ga u nastavku prvenstva očekuje težak zadatak ukoliko želi da sačuva status prvoligaša. Ima četvrti najneefikasniji napad i drugu nasjlabiju odbranu u Ekstraklasi, pa mu se ne piše dobro pred gostovanje Legiji, koja je na poslednjih pet mečeva kod kuće postizala po dva gola. Kec je jedini logičan izbor, a Mozzart vam na pobedu tima iz Varšave nudi poklon kvotu - 1,35. Nigde nećete naći veću.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara