Đan Marko Ferari (©Reuters)
Đan Marko Ferari (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Kec na Sasuolo je 1,80, probajte da nađete veći!

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.20. | 10:51

Takođe, poklon kvote i na pobedu Volfzburga u Bundesligi i Sportinga iz Lisabona u Kupu Portugalije

Petak je tradicionalno dan posle evrokupova, zagrevanje za buran i bogat kladioničarski vikend. Mozzart je i za danas pripremio promo kvote. Probajte da nađete negde veće!

SASUOLO – BENEVENTO, kec 1,80

Izabrane vesti

Domaćin je malo posustao u poslednje vreme. Izostanak srpskog reprezentativca Filipa Đuričića zbog korona virusa se pokazao kao veliki gubitak. Sasuolo nije postigao gol na dve poslednje utakmice u Seriji A, pokvario je plasman na tabeli, ali je i dalje u vrhu. Prilika za izlazak iz male krize je današnji meč 11. kola Serije A. Stiže povratnik u društvo najboljih Benevento, koje s klupe predvodi Filipo Pipo Inzagi, nekadašnji as Juventusa i Milana.

Gosti su solidni, na sredini tabele, pre dve nedelje su odoleli šampionu Juventusu na svom terenu (1:1). Mozzart nudi fantastičnu kvotu na pobedu Sasuola, čak 1,80. Probajte da nađete negde veću.

VOLFZBURG – AJNTRAHT FRANKFURT, kec 2,55

Vukovi su uz Bajer Levekuzen jedina neporažena ekipa u Bundesligi. Volfzburg na svom terenu danas dočekuje solidni Ajntraht iz Frankfurta i blagi je favorit. Na svom terenu domaći tim je vezao tri pobede. Ekipa iz Franfkurta, za koju igra srpski reprezentativac Filip Kostić, na pet utakmica u gostima je čak tri puta odigrala nerešeno, a po jednom slavila i izgubila. Ajntraht je kralj remija u ovom šampionatu nemačke elite. Na 10 utakmica čak sedam puta su odigrali bez pobednika. Stiže razigranim Vukovima koji su postigli devet pogodaka na poslednje tri utakmice. Kec na domaćina je sjajan – 2,55. Poklon kvota, proverite da li negde možete da nađete veću kvotu.

SPORTING L. – FEREIRA, kec 1,60

Lider Primeire Sporting u šesnaestini finala Kupa Portugalije dočekuje na svom terenu Fereiru. Lisabonski Lavovi su iznenađujući lideri u domaćem prvenstvu pored favorizovanih Benfike i šampiona Porta. Fererira je takođe odlična u šampionatu, trenutno je šesta, a pošle nedelje je poražena u Lisabonu od Benfike (1:2) u poslednjim trenucima utakmice. Sporting je u prethodnoj rundi kupa pobedio niželigaša Sakavenense u gostima sa 7:1. Tradicija utakmica Sportinga i Frerira je apsolutno na strani velikana iz Lisabona. Lavovi su dobili poslednjih devet mečeva protiv današnjeg rivala. Kvota na keca u Mozzartu je primamljiva - 1,60.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

MozzartPromo kvoteSporting LisabonVolfzburgsasuolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara