Igrači Liverpula (©Reuters)
Igrači Liverpula (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Liverpul 1,70, Fajenord 1,48, Klub Briž 1,95, Rendžers 2,30

Vreme čitanja: 3min | ned. 07.04.24. | 10:44

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su dvojka na Liverpul protiv Mančester Junajteda u derbiju Premijer lige, zatim kec na Fajenord spram Ajaksa u holandskom Klasikeru, potom kec na Klub Briž protiv Anderlehta u Župiler Pro ligi i jedinica na Rendžers protiv Seltika u sklopu velikog derbija Škotske. Susrete šampionata Belgije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Mančester Junajted se približava predstojećoj utakmici posle razočaravajućeg poraza od Čelsija u gostima rezultatom 4:3. U tom susretu Đavoli su vodili 3:2 do 90. minuta, ali su za dva minuta primili dva gola. Pre ovoga, Junajted takođe nije sačuvao prednost protiv Brentforda i odigrao je nerešeno 1:1. Na tabeli, Crveni đavoli se nalaze na šestom mestu, koje dele sa Vest Hemom koji isto ima 48 bodova, ali je odigrao dva meča više. U poslednjih pet mečeva u Premijer ligi Mančester Junajted zabeležio samo jednu pobedu. U poslednjim utakmicama, Liverpul je ostvario pobede uglavnom klasom i iskustvom. Redsu nemaju mesta za grešku, s obzirom na tesnu borbu za titulu. U prethodna dva kola izabranici Jirgena Klopa su kod kuće pobedili Brajton sa 2:1 i Šefild Junajted sa 3:1. Pred Liverpulom je težak put na Old Traford. Ove sezone Crveni su igrali sa Mančester Junajtedom dva puta i nijednom se nije radovao. Prvo je u Premijer ligi kod kuće remizirao bez golova, a pre tri nedelje je doživeo poraz u produžecima u četvrtfinalu FA kupa od 4:3.

FAJENORD - AJAKS (NEDELJA, 14.30), KEC 1,48

Fajenord ima prilično pristojnu sezonu, ali ne može da računa na titulu u Holandiji. Ekipa Arnea Slota je trenutno druga na tabeli sa 66 bodova, ali zaostaje 12 poena za liderom PSV-om, uz meč manje. U prošlom kolu Fajenord je neočekivano remizirao u meču sa Volendamom, prekinuvši niz od tri pobede u nizu. Ajaks ima veoma slabu kampanju i trenutno je tek na petom mestu na tabeli. Tim Džona Van et Šipa zaostaje sedam bodova za četvrtim AZ-om, ali istovremeno ima duel manje, tako da još postoji šansa da se izbori za ulaznicu u Ligu Evrope. Remizirajući sa Go Ahedom u prošlom kolu rezultatom 1:1, Ajaks je produžio seriju neporaženosti u prvenstvu na pet mečeva.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

KLUB BRIŽ - ANDERLEHT (NEDELJA, 18.30), KEC 1,95

Klub Briž nema baš najbolju sezonu. Plavo-crni su prvi deo sezone u šampionatu Belgije završili na četvrtom mestu na tabeli. Ipak, u poslednjim mečevima rezultati nisu bili dobri. Klub Briž je izgubio sa 3:2 od Sint Trojdena, a trener Roni Dejla je dobio otkaz pre dve sedmice. FCB je potom remizirao 1:1 sa Serkl Brižom i sada je četvrtoplasiran u plej-ofu, osam poena daleko od vrha. Anderleht prilično dobro gura ove sezone i bori se za šampionsku titulu. Trenutno na tabeli tim Brajana Rimera deli prvo mesto sa Union Sen Žiloazom sa 35 bodova. Anderleht je savladao Antverpen sa 1:0 u prošlom kolu, i to mu je bila 19. pobeda u kampanji.

RENDŽERS - SELTIK (NEDELJA, 13.00), KEC 2,30

Rendžers imaju sasavim pristojnu sezonu i žestoko se bori za titulu u Škotskoj. Ekipa Filipa Klemana je trenutno druga na tabeli sa 73 boda, sa bodom zaostatka za vodećim Seltikom, ali Džersi još imaju utakmicu manje, tako da bi pobeda u Old Firmu mogla ozbiljno da poboljša njihove šanse za osvajanje šampionata. Rendžers je slavio u poslednjem kolu sa 3:1 nad Hibernijanom. Seltik generalno ima kvalitetnu kampanju, ali tim Brendana Rodžersa je već napravio dosta grešaka. Kelti vode na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Rendžers, a pošto su savladali Livingston sa 3:0 u prošlom kolu, ostvarili su 23. pobedu u ligaškoj kampanji.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Liverpul
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara