Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mozzart promo kvote: Liverpul 1,77, Leganes 1,95!

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.04.21. | 10:29

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedeljka dve poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke za susrete Premijer lige i španske Segunde.

Izabrane vesti

Proverite, stvarno je tako...

LIDS – LIVERPUL (PONEDELJAK 21.00), DVOJKA 1,77

Znajući u kakav trans ume da uđe ekipa Marsela Bijelse, odnosno kolikim napadačkim potencijalom raspolaže Liverpul duel na Iland roudu lako bi mogao da preraste u spektakl kakav je početkom sezone viđen na Enfildu - tada su Redsi savladali Lids 4:3. Jorkširci su slavili na prethodna tri duela, a ako su pobede protiv Fulama i Šefilda bile donekle očekivane, skalp Mančester Sitiju svakako nije (sve tri pobede rezultatom 2:1). Liverpul se prethodno nije proslavio u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida jer kod kuće nije uspeo ni da opepeli posle poraza 3:1 u Madridu. Međutim, u Premijer ligi mu prijaju gostovanja, a na poslednja tri ima maksimalan učinak bez primljenog gola.

LEGANES – PONFERADINA (PONEDELJAK 19.00), KEC 1,95

Domaćin je viđen u plej-ofu za Primeru, a šanse da ga ispusti dodatno će se smanjiti ukoliko opravda epitet blagog favorita protiv Ponferadine. Međutim forma Pepinerosa daleko je od idealne poslednjih nedelja pošto su izgubili tri od poslednjih pet duela, odnosno osvojili četiri od mogućih 15 bodova. Gostujući sastav je u prethodnom periodu uglavnom ostajao neporažen sa šest remija, pobedom i porazom iz minulih osam duela. Ove sezone Ponferadina je dobila Leganes kod kuće posle preokreta 3:2 i sada su Asijera Garitana željni osvete protiv tima kojem je ovo poslednja šansa da uhvati priključak za plej-of.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara