Mohamed Salah slavi pogodak (©Reuters)
Mohamed Salah slavi pogodak (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Liverpul 1,80, Atletiko Madrid 2,35, Leverkuzen 1,58, Inter 1,65

Vreme čitanja: 4min | ned. 17.03.24. | 10:55

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su dvojka na Liverpul protiv Mančester Junajteda u derbiju četvrtfinala FA kupa, zatim kec na Atletiko Madrid spram Barselone u Primeri, dvojka na Leverkuzen protiv Frajburga u Bundesligi i jedinica na Inter u sudaru s Napolijem u okviru Serije A. Susrete šampionata Španije i Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

U FA kupu, Mančester Junajted je odigrao sva tri meča na strani na putu do četvrtfinala. Međutim, to nije sprečilo Crvene đavole da savladaju Vigan sa 2:0 i Njuport Kaunti sa 4:2. Najteži je bio meč osmine finala protiv Notingem Foresta, gde je minimalna pobeda od 1:0 bila dovoljna. Podsetimo, Junajted je pre godinu dana igrao u finalu FA kupa, gde je izgubio od Mančester Sitija sa 2:1. U Premijer ligi, ekipa Erika ten Haga je u prošlom kolu pobedila Everton sa 2:0. Junajted je trenutno šesti na tabeli sa 47 bodova. Liverpul se uspešno takmiči za trofeje na svim turnirima na kojima učestvuje. Već je osvojio Liga kup, a u Ligi Evrope bez problema je uspeo da se plasira u četvrtfinale deklasiravši Spartu Prag. Istovremeno, u Premijer ligi posle 28 kola Redsi su drugi, ali sa istim brojem bodova kao i vodeći Arsenal. U prošlom kolu, u važnoj utakmici, Liverpul je remizirao sa Mančester Sitijem 1:1.

ATLETIKO MADRID - BARSELONA (NEDELJA, 21.00), KEC 2,35

Dva tima koja su upravo izborila plasman u četvrtfinale Lige šampiona zaključiće ovo kolo Primere kada Atletiko Madrid ugosti Barselonu na stadionu Metropolitano. Oba tima su morala da savladaju tvrdoglavi otpor Italijana tokom nedelje, sa Atletikoom koji je impresivno nadoknadio zaostatak od jednog gola i prestigao Inter iz Milana na penale, a Barselona je izvela briljantnu predstavu i pobedila Napoli sa 4:2 u ukupnom zbiru. Atletiku je očajnički bio potreban uspeh jer su druga takmičenja u poslednje vreme krenula po zlu, o čemu svedoči eliminacija iz Kupa kralja i dva poraza u ligi na pet prethodnih kola Primere. Poseta Barselone Metropolitanu mogla bi da testira Simeoneovu četu pošto je njegov tim izgubio sva četiri poslednja direktna susreta, od kojih su tri završena rezultatom 1:0. Barsa je u nizu od devet utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

FRAJBURG - LEVERKUZEN (NEDELJA, 15.30), DVOJKA 1,58

Frajburg zauzima deveto mesto na tabeli nemačkog prvenstva. Ostvario je samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva nacionalnog šampionata. To se dogodilo u prethodnom kolu, kada je ekipa na gostovanju bila jača od Bohuma sa 2:1. Ali u isto vreme, igračima Kristijana Štrajha nedostaje stabilnost i samopouzdanje. Bajer je na prvom mestu na tabeli Bundeslige. Tim ređa pobede i bukvalno juri ka lovorikama u šampionatu. U prošlom kolu je Leverkuzen na domaćem terenu bio jači od Volfzburga sa 2:0. Ujedno, prošle nedelje tim Ćabija Alonsa je pobedio Karabag sa 3:2, posle remija 2:2 u Azerbejdžanu i plasirao se u četvrtfinale Lige Evrope.

INTER - NAPOLI (NEDELJA, 20.45), KEC 1,65

Inter je pre početka sezone važio za glavnog kandidata za skudeto. Tim Simonea Inzagija u potpunosti opravdava ovaj status. Juventus je u prvom delu izvršio ozbiljan pritisak na Nerazure, ali su Milanezi uspeli da održe pobednički tempo, dok su bili rastrzani na dva fronta. Zimi je Stara dama napravila niz grešaka, i Inter je trenutno 16 bodova ispred drugog Milana. U Ligi šampiona, Nerazuri su doživeli fijasko pošto su kod kuće pobedili Atletiko Madrid sa 1:0, a u revanšu su izgubili sa 2:1 i potom ispali na penale. Napoli je prošle sezone postigao izuzetan rezultat, osvojivši titulu prvaka. Tokom leta, tim se razišao sa Lučanom Spaletijem, zamenivši ga Rudijem Garsijom. Napolitanci su podbacili u prvom delu i ispali su iz šampionske trke. Trenutno tim vodi treći trener u sezoni u liku Frančeska Kalcone, a pod njegovim vođstvom Napoli je konačno počeo da pokazuje kvalitetan fudbal. U šampionatu, Partenopei su i dalje sedmi na tabeli, ali zaostaju samo četiri boda za petom Romom. Ove nedelje Napoli je ispao iz Lige šampiona, izgubivši od Barselone u gostima sa 3:1 posle remija 1:1 na svom terenu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Liverpul
Man. Junajted
Barselona
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara