Fil Foden i Žoržinjo (©Reuters)
Fil Foden i Žoržinjo (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Mančester Siti 2,15, PSŽ 2,15, Đirona 1,75, Augzburg 1,75

Vreme čitanja: 3min | ned. 31.03.24. | 11:37

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Mančester Siti protiv Arsenala u derbiju Premijer lige, zatim dvojka na PSŽ spram Marselja u francuskom Klasiku, potom kec na Đironu protiv Betisa u Primeri i jedinica na Augzburg protiv Kelna u sklopu Bundeslige. Susrete šampionata Francuske i Španije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Mančester Siti igra dva meča zaredom protiv direktnih konkurenata za titulu u Engleskoj. U meču sa Liverpulom izabranici Pepa Gvardiole remizirali su u gostima 1:1, iako su prvi postigli gol. Primetno je bilo da su u drugom poluvremenu Građani odustali od inicijative i generalno, Redsi su bili bliži pobedi. Posle tog susreta Siti je samouvereno pobedio Njukasl u četvrtfinalu FA kupa sa 2:0. Arsenal je poslednji meč u Premijer ligi dobio, ali ne bez problema protiv Brentforda sa 2:1. Tako je iskoristio to što je Liverpul remizirao sa Mančester Sitijem i bodove sustigao Crvene. Generalno, Tobdžije su u 2024. bez poraza u ligi sa osam pobeda u nizu. Pored nacionalnog prvenstva, Arsenal je stigao među osam najboljih Lige šampiona eliminisavši Porto.

MARSELJ - PSŽ (NEDELJA, 20.45), DVOJKA 2,15

Marselj zaostaje samo tri boda za zonom evropskih pozicija. Da nije bilo poraza u prošlom kolu od Rena od 2:0, pozicija bi možda bila bolja u nacionalnom prvenstvu. Trenutno je tim sa Velodroma sedmoplasiran, ali još postoji šansa da se sve ispravi i uđe u najboljih šest. Međutim, s obzirom na to sa kim igra u predstojećem meču, nije činjenica da će stvari da se poboljšaju ovog vikenda. PSŽ je odlično raspoložen. Gosti su lako stigli do četvrtfinala Lige šampiona, savladavši po evropskim merilima skroman Sosijedad ukupnim rezultatom 4:1. U poslednjem kolu Lige 1, igrači Luisa Enrikea bez problema su se izborili sa Monpeljeom porazivši ga sa 6:2. Tako se niz bez poraza Parižana nastavlja 24 meča zaredom. Poslednji put poraz se zbio 7. novembra prošle godine u utakmici grupne faze Lige šampiona protiv Milana od 2:1.

-----------------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

-----------------------

ĐIRONA - BETIS (NEDELJA, 16.15), KEC 1,75

Pošto je izgubila samo jednom u uvodna 23 kola Primere i nametnula se kao jak kandidat za titulu u Primeri, Đirona je od tada pala sa vrha posle četiri poraza u šest mečeva. Sada se bori sa Barselonom za drugo mesto, a komšije Katalonci imaju prednost od pet bodova uz meč više. Pad forme Đirone se poklopio sa slabom realizacijom jer napadači nisu uspeli da postignu gol u tri od poslednjih šest ligaških utakmica, primivši isto toliko golova kao u prethodnih 31 duela zajedno. Betis je isto u padu, pošto je izgubio poslednje tri utakmice. Kao rezultat toga, gosti su ispali iz najboljih šest i na dva koraka su od povratka u to društvo. Ipak, Betis i dalje ima jednu od najboljih odbrana u diviziji, uprkos tome što je primio više od petine tih pogodaka u poslednja tri meča. Putovanja nisu bila jača strana Betisa ove sezone, sa samo dve pobede u 13 ligaških duela na strani.

AUGZBURG - KELN (NEDELJA, 15.30), KEC 1,75

Augzburg je na osmom mestu na tabeli nemačkog prvenstva. Tim je pobedio u četiri meča zaredom i u odličnom je stanju. U prošlom kolu Bavarci su bili jači od Volfzburga sa 3:1 na gostovanju. Tako je Augzburg od opasnosti da ispadne stigao blizu evropskih pozicija, koje su mu daleko šest poena. Keln je na pretposlednjoj 17. poziciji na tabeli Bundeslige. Jarčevi su u poslednjih pet mečeva nacionalnog šampionata uspeli da sakupe samo dva boda. A u prethodnom kolu su izgubili od RB Lajpciga rezultatom 5:1 i bili očajni u odbrambenom smislu. Keln je na dva boda od mesta koje vodi u baraž za opstanak, dok je mirna luka na sedam poena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Siti
Arsenal
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara