Adolf Hiter i Rino Gatuzo su prvi na listi za odstrel u Nemačkoj i Italiji
Adolf Hiter i Rino Gatuzo su prvi na listi za odstrel u Nemačkoj i Italiji

MOZZART SLOBODNA IGRA - Klupe se ljuljaju u Italiji i Nemačkoj

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.08.18. | 15:30

A mi vam pružamo mogućnost da zaradite na tome

Najveće evropske lige tek što su počele, a već nakon nekoliko kola naziru se "pukotine" u mnogim timovima. A ti problemi se na Starom kontinentu tradicionalno rešavaju promenom na vrhu, to jest otpuštanjem šefa stručnog štaba.

Izabrane vesti

Vođeni time, vredni radenici MOZZARTOVE fabrike kvota odlučili su da malo razmrdaju predstojeće kladilačke dane i da vam daju mogućnost da se opkladite, naravno i zaradite na sudbini trenera. O tome da li će u Premijer ligi "nogu" prvi dobiti Žoze Murinjo, ili pa Mark Hjuz, Rafa Benitez, Klod Puel, Manuel Pelegrini ili Nil Vornok već smo prodiskutovali, a sada su na redu Bundesliga i Serija A gde smo takođe izdvojili po šest trenerskih glava koje čekaju seču.

ADOLF HITER (Ajntraht) - 3,50
BRUNO LABADIJA (Volfzburg) - 3,50
FRAJDHEL FUNKEL (Fortuna D) - 7,00
HAJKO HERLIH (Leverkuzen) - 7,00
MIHAEL KELNER (Nirnberg) - 7,00
DITER HEKING (Braunšvajg) - 10,0

Mi iz MOZZARTA  verujemo da najveće šanse da prvi u novoj sezoni Nemačke 1 dobije otkaz je prvi čovek stručnog štaba Ajntrahta Adolf Hiter sa sa kvotom 3,50, isto kao i Bruno Labadija koji (slabo) predvodi Volfzburg. Dalje sa koeficijentom 7,00 slede Frajdhel Funkel, Hajko Herlih i Mihael Kelner, dok je "čista 10" određena za Ditera Hekinga.

ĐENARO GATUZO (Milan) - 3,50
ROBERTO DAVERSA (Parma) - 5,50
MORENO LONGO (Frozinone) - 5,50
ROLANDO MARAN (Kaljari) - 5,50
LORENCO DANA (Kjevo) - 7,00
LUČANO SPALETI (Inter) - 7,00

Po nama u Italiji  se najviše drma klupa Đenara Gatuza koji nikako ne uspeva da pokrene posrnuli Milano. Kvota za Rinovo rušenje je 3,50, ali su nam sumnjivi i Roberto Daversa, Moreno Longo i Rolando Maran sa koeficijentom 5,50, te Lorenco Dana i Lučano Spaleti po 7,00. 

Foto: Action IMAGES


tagovi

Đenaro GatuzoAdolf HiterMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara