Komentari na vest

Mozzart Sport saznaje: Motika je Zvezdin za 1.500.000 evra i 15 odsto!

Darko Lazic

pre preko 2 godine

pogledajte panticevih poslednjih 4 5 emisija.... to vam je to
M

Mengelee

pre preko 2 godine

Talenat ali 2 mil transfer i plata od 550k za 18 godisnjaka,
U

Uprolazu

pre preko 2 godine

Samo da ga ne uhvate splavovi i sponzoruse... inace sve drugo je ok
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Puno je izvukao Bayern za njega. Cuj 15%. Toliko je Zvezda trebala za Lazetica. Nek dovedu sada i Samardžića. Onda će sigurno izboriti LS. Dobar je kadar nema šta. Fali sada još stoper. Koscielny je slobodan. Terza reaguj. Fali isto još 3-4 zadnja vezna hahaha.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Samardžića za manje od 5 milki nema šanse. Njega bolje Piksi da zove što pre. Mali je isti Tadić sa mnogo boljim šutem.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ako nista u prvu postavu moze odmah , a resiti se Falca i Risaira. I opet levi bek ni za lek , neverovatno.
c

comi1211

pre preko 2 godine

Dobro je kad su doveli nekog krilnog, vrhunski je talenat, nije za Bajern, ali jeste za nas.
S

Sjajno sjajno

pre preko 2 godine

Mali je top samo sto igra levo krilo,a tu su Katai,Lucic..Desna strana nam je tupa kao k..Niti desnog krila nit normalnog desnog beka.Invalid Picini,grbavi Gajic koji ne zna da podigne loptu i centrira i onaj Gobeljic bez grama mozga
s

svedok

pre preko 2 godine

Kod nas moderno, levaci igraju desno a dešnjaci levu stranu napada. Dok se oni guze prolaze vozovi. naučite ih bre da cimnu i naprave prostor ne moraju da driblaju kao šeki samo da ne gledaju loptu kod driblinga. Sramota je koliko zabadamo u 16 a ne znamo niti da probijemo niti da odigramo završni pas. Ok treba nam brzina ali brate pustite ljude da igraju na onoj strani zašta su rodjeni. Dok je Ben u špicu igraćemo sporo i biti na izvolte protivnicima.
M

Micura

pre preko 2 godine

MOTIKA u Zvezdi,a Pavel KUKA u neverici
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Сад сте комплетни, имате пањеве, стигла је и мотика. Шта је следеће, будак?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Izuzetno mi je drago sto osoba kao sto je ova navija za Partizan!!!!! Ovakvi nisu ni za komsiju dobri...
T

Trpke

pre preko 2 godine

Koliko kontradiktornosti u tekstu ,ako imate malo mozda, supertalent,pre odredjeni za velika stvari a pustaju ga za 1,5 m, ajte molim vas…
M

Mikki

pre preko 2 godine

Da, skoro kao da isti igrač može da ne bude dovoljno dobar za prvog favorita za osvajanje LŠ, a u isto vreme jako dobar za ekipu koja možda, ako bude imala sreće, može da se nada ulasku u LŠ
M

Miksea

pre preko 2 godine

Odličan posao za Zvezdu. Ako mali eksplodira, Bajern ga uvek može vratiti za tih 10.000.000 to njima nije ništa a imaće odličnog igrača od 20 godina, nisu ni oni blesavi.
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Pravi klub zvezda će biti kada dobije ponudu od 10 miliona,i kaže ne.....kao dinamo!!!!ali mnogo će vremena biti dok se ne uozboljimo!!!
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Pravi klub zvezda će b
K

Kako ja zdrav

pre preko 2 godine

Znaci nema leba bez motike niti u drzavi Srbiji logike, cudno je da jedan klinac biser iz Bajerna dolazi za tako male pare, kalio se i nadavao golova, a biser iz Zvezde koji je upisao par nastupa za prvi tim odlazi u Milano za cetri miliona plus bonusi, nesto mi se tu ne uklapa, inace sam Zvezdas i zelim sve najbolje i njemu i Zvezdi i buducim nasim uspesima i milionima ali mi smo prosto takvi da na neke nelogicnosti ukazemo pa makar u pitanju bio i nas klub.
S

Srbijancina

pre preko 2 godine

Terzi verujem koliko i AV, znaci, nista. Ovo je vrv neka prica kao Babunski... Znaci, nista. Još je Babunskom makar deda bio dobar čovek...
z

zavrnuse dete

pre preko 2 godine

klub koji moze najvise da ponudi al ne i isplati
G

GostB

pre preko 2 godine

Sad sam pogledao snimak utakmice Bayerna protiv Barcelone . Motika je dribler, ima uvek po 10 kontakata sa loptom pre nego sto da pas i podseca me nekako na Piksija.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Nego mene iskreno zanima gde su oni poluproizvodi Corleone i onaj Naiskrivljeniji zvezdaš da malo zapljuju ove današnje vesti. Prosto se neprijatno osećam bez njihovih izliva žuči.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Uopste mi nije bitno za koliko ce biti prodat decko, sa jedne strane mi je drago da ce konacno neki klinac doci kod nas i to ni manje ni vise nego iz Bajerna, tj. dvojica. Sa druge strane se nadam da ce isto tretirati i Zvezdinu decu, dati im sansu u prvom timu, naravno ko zasluzi a ne da dovodimo neke poluproizvode tipa Bakajoka i Zivkovica ili vracamo istrosene igrace poput Krsticica i Srnica.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Odličan potez uprave. Treba reći da je Bajern u klauzulu uveo i pravo preče kupovine. Taj potez Bajerna pokazuje da oni veruju u njega.
I

Iha

pre preko 2 godine

Ne nego svabo nista ne predaje slucaju pa cak i kad bi evro mogo prihodovat. Zato i jesu tu gdje jesu.
G

Gost....

pre preko 2 godine

Volim pricu koja se gura da će se prodati za cifru po kojoj zvezda prodala nije, sem. izdanka partizanove škole Radonjica,....al već se pise 10 plus milki.. ...Znaci prebogati Bajern daje vunderkinda za sicu, za njihove uslove, i odriče se velike zarade jer bi nakon dve tri godine mogli da zarade 30 milki (ako cz 10 oni 30), ... i to na tri rate, gde bajernu 500.000 i za nedeljne putne troskove ..sve logicno i bas lici na nemce
@

@Gost

pre preko 2 godine

nemoj da se sekiraš mnogo, samo to
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Ne mlati praznu slamu... samo toliko
C

Cudno

pre preko 2 godine

Jer je i Sadik na slican nacin i pod slicnim uslovima i iz slicnih razloga dosao kod vas pa vam to nije smetalo, dobili ste i slicne parice koje se i ovde ocekuju samo detalje slicnog ugovora krijete, cisto da se vide do kraja vase novcane obaveze na putu od Rima do Beograda pa dalje na iberiju.
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Saberite se ljudi. Siti plati bracu Ilic 5mil Tedica 3,pz ih pusti za sicu da odu ne odigravsi ni prijateljsku utakmicu!? A onda supertalentovani igrac Bajerna dodje u Zvezdu za1, 5, uzmite logiku ako nije prosao u Bajernu pa ga prodali za njihove stanarde za sicu, koliko on stvarno obecava, nista,siguran sam manje od brace Ilic! Mozda u nasoj ligi nesto i odigra, ako uopste bude igrao, onda ce ga prodati za 500k ako i to prodje.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Kako mislis nije prosao imao je ugovor na 4 godine ? Mislis nije zaigrao sa 18 god u prvom timu?U Bajernu?Svi njihovi klinci se kale u B2.Njegov brat nije prosao i nije mu dat ugovor on je itekako prosao i velicina ugovora znaci da su racunali na njega.Sad kako je terzic uspeo da ga kupi mozda preko Brata a mozda uce ti mladi igraci na Olmovom primeru da ce lakse da se pokazu u nekom slabijem timu i tako se probiti.Al da nije dobar igrac to je smesno decko razbija pogledaj bilo koju njegovu utakmicu...
Š

Šahmat

pre preko 2 godine

Možda je dosada bio brz,ali kada ga uzmu pod svoje naši stručnjaci ima da bude spor kao i svi naši igrači.Kako se niko ne seti da poseti trening kamp jednog Bajerna i da prekopiraju sistem rada.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ма то само Станоје може да копира Бајерн.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Mada on igra levo krilo i ATM je igrao nisam vidjao da igra desno krilo jel ovo znaci da Ivanic ide na leto?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Znaci da sumiramo Bajern prodaje 95% svoje dece.Jedva 5% malo i manje je ostalo i stasalo u Bajernu.Pod 2.Igrac je predobar za nase uslove ima da ubije u JSL.Bajern 2 je ozbiljan tim i vredi vise nego svi nasi timovi izuzev Cukarickog,Zvezde i Partizana.I to sa svim klincima do 20 godina.Ali imam drugo pitanje jel smo mu brata doveli da bi njega doveli, kolka je bratu plata?Posto on jeste super igrac sa druge strane brat mu se nije nesto pokazao u nemackoj i mislim da mi imamo boljih u nasim juniorima.
g

gostinjo

pre preko 2 godine

Ma daj. Taj Bajern 2 je jaci i od Reala. Smanji malo.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Gostinjo imas cifre na TransferMarketu oko vrednosti tima ne vidim sta sam ja rekao sto ne mozes da proveris ?Vrednost tima i godine igraca pa pogledaj....
g

gostinjo

pre preko 2 godine

Znaci ako je neki klub skuplji na tom sajtu da je i bolji na terenu? Za Bajern 2 igraju tatini sinovi. Jedan Radnicki bi ih odrao 5:0.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Neka je sretno svima koji slave, a malom veliki uspeh u nasim redovima. Jako mi je drago sto zvezda pravi ozbiljan tim. Samo napred momci, da nam donesete mnogo radosti u buducnosti.
R

Roki Marcianoo

pre preko 2 godine

Moji Zvezdasi, cemu prozivke placali smo milione za nekog matea garsiju?? Mlad perspektivan igrac najvaznije Srbin dajte malo podrske!
g

gunners

pre preko 2 godine

Mali ima potencijal to se odmah vidi. Strasan dribler. Jedino mi se ne svidja sto mi na snimcima koje sam gledao po youtube deluje jako sebicno. Mada opet vidim da ima lep broj asistencija, mozda samo sticem pogresan utisak na osnovu par snimaka. Svakako dobrodosao i nadam se da ce se razviti kod nas kako treba.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Stvarno sam sokiran da smo uspjeli dovesti ovog momka...jer sam stvarno mislio da je neki spin i dezinformacija iz razloga sto je ovaj decko stvarno obecavao u velikom Bajernu, a znamo kakva je tamo selekcija igraca. Veliki posao i ovo je mozda i najbolje ulaganje Crvene Zvezde u skorije vrijeme kada je neki igrac u pitanju, jer ovo vjerujte nisu nikakvi novci za ovakvog igraca a pogotovo sto mu je tek 19 godina. Njega su i iz saveza skautirali nasi i privolili da igra za nasu a prosao je sve mladje selekcije Njemacke reprezentacije. Sjajan igrac i ono sto nam je hvalilo vec duze vremena...igrac koji ide direktno na protivnika, sa sjajnom tehnikom i brzinom i koji umije da igra sa obe noge. Samo mozemo jos da mu pozelimo dobrodoslicu i da ga zaobidje neka povreda a za dve godine garantujem imamo igraca za minimum 10 miliona evra!!!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Neću malog da ureknem, ali vrlo malo on treba učiniti da ovo postane najbolji transfer u istoriji Zvezde. Evo zašto. Naši klinci njegovih godina sa njegovim talentom se lako uvaljuju za 3-5 miliona. Dakle, 5-6 golova i 3-4 dobre asistencije i već je profitabilan. A ako ispuni svoje kapacitete za 2/3 godine imaš 10-15 milki za njega laganica.
A

Aca1981

pre preko 2 godine

Ljudi šta je sa vama? U većini komentara čitam za koliko ćemo moći da ga prodamo. Jeste vi ljubitelji Zvezde i fudbala uopšte ili ste svi neki vajni ekonomisti? Valjda je najbitnije da mali dobro igra pa da pravimo dobre rezultate i da uživamo u fudbalu? Vama je bitno da dobro igra da bi bio prodat za velike pare??? Jel ima neko od vas procenat od tih silnih miliona? Razumem ja da je navijaču bitno da klub dobro stoji pa da može konstantno da ima dobre rezultate ali preteraste, kao da će neko od vas uzeti silne pare ako bude dobro igrao ili će iz svog džepa dati ako bude promašaj. Uživajte u fudbalu, smanjite malo doživljaj sa ekonomijom kod svake vesti vezane za transfere.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Aco, nije ovo 1981a godina. Ja sam od tebe stariji i sećam se vremena o kojima maštaš ali su ta vremena zauvek nestala. Evo ti si peti lik ovde kome danas moram da napišem FUDBAL JE BIZNIS. Ne možeš da zadržiš mladog majstora bez da svake godine igraš LŠ, imaš domaću ligu jaku ko zemlju, lep grad za život, ogromnu platu, itd...Ako Motika postane kalibar Radonjića (primera radi) sa 20 godina, prodaće se za 20 miliona i dobiti platu od 2 miliona evra godišnje, minimum. Pogledaj Vlahovića mogao je da ima bukvlano SVE u Fiorentini i opet je izabrao Juve jer veliki igrači žele velike izazove. Nema klub tu šta da se pita. Inače, ekonomiste gledaju generalne finansiske trendove i makro sliku a ne individualne finansiske transakcije. Ako hoćeš već da se praviš pametnim koristi "poslodavac", "biznismen", ili "trgovac".
A

Aca1981

pre preko 2 godine

@Škrabotina Vidi, "biznismen", poenta je da na to za koliko će ko biti prodat ti ne možeš da utičeš niti će to uticati na tvoj džep. Sa druge strane, ako je super igrač možeš da uživaš u fudbalu. Zbog toga čitam komentare, da vidim šta kažu ljudi koji su malog gledali više od mene. Dalje te ne bih zadržavao, verovatno moraš da analiziraš neki drugi transfer😂
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Da se prekrstim i lijevom i desnom...ako smo i neka smo dali 1 500 000....konacno za nesto sto bi moglo na dobro da izadje...kad smo na kojekakve "suklopine" bacali cifre,za ovog malog je i malo...srecno mali i da nam u dogledno vrijeme dodas jos jednu nulu na otkupnu cifru kad nas budes napustao...
T

Topla preporuka

pre preko 2 godine

Ovi prikirveni i otkriveni što pljuju Motiku i čude se otkud u Zvezdi, bolje čitajte kako navijači Bajerna žale što je Motika olako pušten kod nas i pitaju se da li postoji opcija za oktup. Zvezda će sada biti paklena po oba krila, otuda i strah kod mnogih komentatora.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Za ove koji pricaju da ga je Bajern pustio, sve i da je Bajern skapirao da on nije potencijal za Bajern i da nece moci da igra nikad kod njih, on je svejedno za nas pojacanje. Jer covek ima potencijal sigurno ako ne za Bajern onda bar za naprimer Benfiku, Porto, Sahtjor itd.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ako ovo znači da će Katai konačno na klupu onda je ovo odličan potez.
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Rec je o veoma talentovanom igracu, igrao je na pripremama za Bajern i ostavio dobar utisak. Moze da pravi razliku u nasoj ligi, siguran sam u to. Pored Komana, Gnabrija, Sanea i Musiale, zaista nije imao sta da trazi u prvom timu Bajerna. Prva trojica su medju top 10 krila na svetu, tako da razumem odluku Motike.
M

Mmmans

pre preko 2 godine

Nikakav smo narod, ali stvarno dno dna. Kad cujem : daa je neeešto znao, njega bi bajern zaaadržaoooo. Pa sine, možda ne valja za bajern, ali nama je super. Inače on je tamo završio kad je odabrao da igra za Srbiju, a ne za Svabe. A to koliko dečko zna mozete videti kada igra protiv svojih vršnjaka iz barselone ili za našu mladu reprezentaciju.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Iskreno nikada nisam cuo za decka i zelim mu dobrodoslicu. Nadam se da ce igrati. U proslosti daljoj i blizoj smo gresili bacali brdo para. Ako je decko talenat ja se nadam da ce pre sveg as da doprinese ugledu i rastu kluba a na kraju da se vrati u taj Bayern za jedno 10 milki... u svakom slucaju mora da igra a ne Graficar Novi Pazar i neki klub na Kipru... uz oprost dugova.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Dobro za Zvezdu, što se tiče Nemanje. Tata + menadžer = o čemu ste razmišljali i šta vam je Terza rekao? Iz Nemačke u Srbiju?!?!?
G

Gost23

pre preko 2 godine

Dobrodošao mladiću, pa da rešetaš mreže protivnika u zvezdinom dresu. Ovo pak znači da nam Pavkov ide, naravno za sitan novac, ali ako ima želju da ide, treba ga pustiti. Sa srećom i Pavkovu u drugom klubu!
A

AleksandarCH

pre preko 2 godine

Ovaj potez Bajerna ne treba da cudi. Navodno decko nije dovoljno prizemljan i puca visoko. Onaj prosli intervju sa mozzartom i promena menadzera su mu promenile status u klubu, tako navode nemacke medije.
K

Keser1896

pre preko 2 godine

ko mu je bio agent ?
P

Pavkovinjo

pre preko 2 godine

Jedva cekam da krene da igra u kontinuitetu decko pa da se pos**e po svima vama koji pisete negativno za njega. Ne volim Zvezdinu upravu, ali ovo je odlican potez. Kad Dinamo dovede nekog Hrvata iz njihove lige i plat milionske iznose onda je bravo Mamicu, a kad mi to uradimo onda je propao fudbaler.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Trenutno Dinamo samo na transferima zarađuje jedno 5-6 puta više od Zvezde, liga im ima jači ugovor za TV prava itd. Oni mogu da priušte rizik, mi trenutno ne možemo.
e

esex

pre preko 2 godine

polako brate pa vecina nas koliko vidim pozdravlja ovaj tranfer
s

steta

pre preko 2 godine

jako talentovan decko iz skole bajerna, steta sto ce zbog gdina terzica i mrkele zavrsiti u graficaru i na kojekavim pozajmicama.....
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Ko je ovdje lud, Bajern ili Zvezda?

Cz

pre preko 2 godine

Nesporno je da je talenat i da ima ogroman potencijal. Ono sto brine je sto ga je jedan Bajern dao tako lako a znamo da su njihovi skauti i treneri sigurno potkovaniji od nasih.
M

Maddddddddddddddddddddddddda

pre preko 2 godine

nemoj da budes siguran. Mozda jednostavno imaju druge planove. Nemoze svako u Bayern. Nhemu treba praksa a mozda i on nece.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Auuuuu ljudiii moji ovaj momak mora da dobije sansu sad i odma, znaci izdanak Bajernove skole, trenirao sa prvim timom Bajerna, navijac Zvezde, pritom i bonus igrac... Konacno jedno pojacanje da je stvarno pojacanje.
K

Kemp

pre preko 2 godine

Mali dobro došao !
G

Gost2212

pre preko 2 godine

Svi pametni, svi sve znaju, imamo mnogo strucnjaka preko tastature, pitam se dal ima negde ovoliko strucnjaka u svetu
a

asi

pre preko 2 godine

Bajern da pusti buduceg top igraca za sicu?!I to igraca koji igra na najcenjenijoj poziciji?! Aj vazi,sigurno. Treba im lova hitno verovatno!
G

Gost1204

pre preko 2 godine

A ti si inace Bajernov skaut
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Sta god da uprava uradi, stalno su kritike, ne forsiraju se mladi, kad igraju mladi, trebaju iskusniji, te treba dovesti dobre igrace, te ima kod nas itd. Motika je potencijal za Bajern, tamo ce se tesko naigrati skorije, jer je Bajern vrh evropskog, a i svetskog fudbala. Jedino sto ne valja kod Motike je sto je levo krilo, ali ja verujem da nije problem i da igra po desnom. Tada bi Zvezda konacno imala pokrivene obe strane, a igrac koji ima osecaj za loptu, ume d aproigra saigraca, a i da da gol ako s eukaze sansa je odlicna stvar. Ne moze se unapred znati da li ce se sve obistiniti, ali za mene je dobit i ako se pokaze kao dobar igrac i poboljsa kvalitet igre tima.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Zanimljiva investicija, ovo su smešne pare ako dečko ima potencijal. Pa u istim godinama je F. Stevanović plaćen 8 miliona Partizanu, ovaj dečko ako bude proradio odlazi za 2 godine za 10. miliona.
J

Jesi ozbiljan?

pre preko 2 godine

Čekaj brate ti porediš platežnu moć Zvezde i Sitija, jesi li realan?
5

5 miliona

pre preko 2 godine

Prodaš superstara za 5 miliona evra i dovedeš anonimca za 1.5 plus procenti.... To samo Terza može.... Vrti kao u FM-u... Prežaljena OFK-a a kad ga OPET stave u ćorku, od Zvezde će ostati samo dugmići....
M

Mikac678

pre preko 2 godine

Kakvog superstara prodaš!? Lik bukvalno nije ništa odigrao u Zvezdi a prodali ga za 5 milion.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Kao i na mnogim vestima opet cela plejada iskeženih zuba, žuči i primitivnosti ljudi koji su od sveta videli svoje terase. Da da Bog da ova uprava ostane i završi započeto. Sa 2023-om ćete videti zaokret u mnogim pravcima. Tada će imati smisla, prihodi će se automatski poduplati. Terza ne treba da bude svetac već čovek sa vizijom i gladan uspeha a on to jeste. Ja od njega očekujem da Zvezda za dve godine stigne do 25-og mesta na UEFA LISTI. I zapamtite, sretan Terza jednako sretna Zvezda. A vi nastavite sa svojim primitivlukom i izlivanje žuči. Svako spram koliko daleko vidi.
F

Fala Bogu

pre preko 2 godine

Pozajmio veliki vođa botove Terzi a?
g

gostic789

pre preko 2 godine

Ajde cekamo Urosa Spajica?! Samo lud moze da kaze da nam nije potreban, sto u ligi sto u Evropi. Stoper svetske klase i reprezentativac, jos slobodan. Ne zali para nego potpisuj upravo kluba.
d

djovani

pre preko 2 godine

Ode u tursku, to je već završen posao. poz
K

Katabaza

pre preko 2 godine

Eto, konačno je došlo do toga da klub koji ima jednu od najboljih omladinskih škola u Evropi mora da uvozi mlade igrače iz inostranstva, pritom neproverene na najjačem nivou i to za ozbiljne cifre za naš fudbal. Nikako mi se to ne sviđa, pogotovo što je vidim Stankovića kao trenera koji će biti spreman da baci ovako mladog igrača u vatru.
P

Podrska CZ

pre preko 2 godine

to svi rade druzeeee, otvori oci....! Nemci su puna stranaca od malih nogu! Mi dovedemo nasu decu iz sveta. Odlicno!
B

Brate

pre preko 2 godine

Čoveče pa mi nismo ni Bajern ni Čelsi da skupljamo mlade igrače po Evropi, nama igrači odlaze za oprost duga, mi nemamo druge nego sami da proizvodimo igrače, a ne da dajemo debele pare drugima za njihov proizvod.
H

Hvala vozdra

pre preko 2 godine

I to pripada nasoj omladinskoj skoli. omladinski skauting!
V

Vozdra Ćao

pre preko 2 godine

Skauting bi bio da su dečka primetili kada je imao 12-13 godina i doveli ga za siću.
Z

Zdravi jos jednom

pre preko 2 godine

Kada je dosa Alfonso Davis u Bajern amateru?Niko nije znao u EU da momak postoji!
M

Molim

pre preko 2 godine

Prvo se indirektno pljuje po omladinskoj skoli, a onda se jedina ozbiljna prodaja desi iz omladinske skole (Lazetic sigurno nije otisao na osnovu kvalitetnih utakmica u prvom timu)… i sada se dovodi krilo 2003.godiste iz Bajerna za tolike pare, a toliko hvaljeni Mituljikici nazad u Graficar (opet samar oml skoli)! Na kraju ce Motika zavrsiti u Graficaru, a Mituljikici za 5 miliona negde preko…

gemathegreat

pre preko 2 godine

Mituljikići na žalost imaju 25 kila sa krevetom. Nisu se još od dece pretvorili u ljude. A ovaj mali je pod garanciju spakovan po svim propisima, znači bezmalo gotov proizvod. Ja sam neko od onih pošto na poslu imam sate dokonog blejaža ko gleda iz vikenda u vikend kadete, omladince, Grafose i prvi tim. Mituljikićima fali još 6 meseci da se biju i dobijaju batine od raznih Partizana iz Dobanovaca i ostalih tog kalibra. Za njih se taj proces očvršnjavanja još nije završio. To je moje skromno mišljenje.
M

Molim

pre preko 2 godine

Razumem ja sve…. Fali im masa, fali iskustvo, ali njihova konstitucija govori da nece moci bas mnogo da dobiju na masi, vretenasti su i takvi ce ostati. Motiku necu da komentarisem jer ga nisam gledao… ali s druge strane- Mituljikici ne mogu iz navedenih razloga, a koji su to razlozi zbog kojih se dovedu npr Risairo ili Dioni… Risairo takodje nije da nesto puca od snage. Razumes sta hocu da kazem…?
M

Molim

pre preko 2 godine

Razumem ja sve…. Fali im masa, fali iskustvo, ali njihova konstitucija govori da nece moci bas mnogo da dobiju na masi, vretenasti su i takvi ce ostati. Motiku necu da komentarisem jer ga nisam gledao… ali s druge strane- Mituljikici ne mogu iz navedenih razloga, a koji su to razlozi zbog kojih se dovedu npr Risairo ili Dioni… Risairo takodje nije da nesto puca od snage. Razumes sta hocu da kazem…?
D

Duka.RS

pre preko 2 godine

Samo splavovi da ga ne ubiju.Srecno klinac.
v

vidic

pre preko 2 godine

Čitam komentare kako Stanković nije trener koji će da daje sledeće sezone priliku mladim igračima, Stanković zapravo sledece sezone nece ni biti trener crvene zvezde jer se iz aviona vidi da je željan Italije i svim svojim izjavama stavlja do znanja nama i Italijanima da jedva čeka poziv Žabara... Top igrac za top cenu... bolje ovo nego van La pare i ostalih promašenih investicija... ovaj dečko kako god se okrene može samo da donese zvezdi... teško da može bilo šta da joj uzme...
П

Полако са тим

pre preko 2 godine

Топ играч још га нико није видео на делу да је толико талентован и да ствсрно има ову статистику сигурно не би завршио у Звезди
P

Paramormalno

pre preko 2 godine

Da poručim ovim nevernim tomama koji ne znaju da je Nemanja Motika skoro pa isti po igri Nemanji Radonjiću !!!
А

АлександарНС

pre preko 2 godine

Браво ! Коначно потписан играч испод 25 година. Мишљења сам да би ово могао бити најбољи трансфер од Михајловићевог довођења из Војводине.
N

NAROD

pre preko 2 godine

Čijim parama će biti plaćen?
K

Koan

pre preko 2 godine

Koh-I-Noor je kupljen. Tako su davno objavili kada je u Zvezdu došao Marko Elzner. Ovo je zaista vredan materijal i ako ga Zvezda ne izbrusi i ne napravi istorijski transfer krivica će biti samo do trenera i uprave.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Kako to mislite projektovan za velika dela u Bajernu, a pustaju ga za milion ipo…. Ljudi, budimo realni i ozbiljni, pricamo o Bajernu! A ucinak momka je u cetvrtoj ligi Nemacke! Polako sa ocenama, bice prilike da pokaze sta zna
B

Box

pre preko 2 godine

Apdolutno je nedopustivo da bilo ko kaze rec protivu ovakvih transfera. Moraju se placati milionska obestecenja ili plate. Tako je i Dinamo. Sta vi mislite da Bruno Petkovic ili Mario Gsvranovic igraju za 200 iljade
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Ne mogu da verujem! A ne verujem dok ga ne vidim u Zvezdinom dresu. Pa kad bi ovako poslovali od prvog ulaska u LŠ, sada bi se ćerali za drugo mesto u LŠ i prolaz u osminu finala. Sada me još samo brine kako će Terza to da plati i da ispoštuje. Ali sa Bajernom nema za*ebancije.
C

Cmaroliki

pre preko 2 godine

Uzmes 7 miliona a onda igraca placas u tri rate po 500.000
a

asi

pre preko 2 godine

7 miliona se potrosi a 1,5 poraste dug. Tako svi nasi klubovi posluju. Niciji klub,tako to ide.
Z

Zn

pre preko 2 godine

I 7 miliona je isto na rate i tu je uračunat i bonus (ako se ostvari)
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Ljudi ,pa ovo je dobro !!!Jo's kad bi Rileta doveli !!!
k

keser1896

pre preko 2 godine

Bolje ovo nego neki diskutabilni stranci. Ono sto brine je dosta talentovanih u istoj 2003 generaciji a 1 bonus SLEDECE SEZONE. Cisto sumnjam da ce se sledece sezone eksperimentisati sa klincima obzirom da ce se juriti titula i 20 miliona za direktan plasman u LS. Djuric, Stankovic, Mituljikici, Motika..
F

FERG

pre preko 2 godine

Da je on stvarno supertalenat kako ga vi predstavljate u tekstu ne bi ga Bajern pustio za milku ipo. Lose je da ti jedan od najskupljih trasnfera bude klinac od 18 godina, pravi se od starta veliki pritisak na njega, svi znamo da Deki nije neko ko je poznat po strpljenju i davanju sanse u kontinutetu mladim igracima.

Forzza

pre preko 2 godine

SVAKA ČAST UPRAVI NA ANGAŽOVANJE NEMANJE MOTIKE STRAŠAN IGRAČ I POTENCIJAL REALNO!
G

Gost iz Draznja

pre preko 2 godine

A Bajern stvarno misli da će Terza da im plati 3 rate po 500.000e haha Terza madjija
s

skunipen

pre preko 2 godine

Ne volim Zvezdinu upravu, ali nekima ni ovo pojacanje ne valja, i pisu negativne komentare samo da bi kritikovali i mogli da ispolje svoje frustracije. Po meni, ako je ovo istina za Motiku, ovo je onda konacno bio dobar prelazni rok, verujem i da ce se Picini dobro pokazati, prosto ne moze da ne valja igrac koji je do juce igrao za Valensiju. Sto se tice Motike, mlad je, perspektivan, bonus igrac, navija za ovaj klub i sigurno ce biti veoma motivisan. Bar jos jedan bek da se dovede i to je to.
U

Upravo tako

pre preko 2 godine

Tak bek bi trebao da bude Dzejson prodanovic, nas, mald, jak, isto kao motika iz 4 lige, ali veliki potencijal za buducnost. Situacija oko korone ga unazadila, podcenjen je jako, ali Dzej je to sto nam fali.
J

Jovisa

pre preko 2 godine

Nema leba bez Motike...
C

Cika sveta

pre preko 2 godine

....sada sam saznao Nemanja je nas ...bravo Terzo...!!!!! Kad je za pohvalu hvali a kad nije kritika nego sta....
J

Ja sam jaaa

pre preko 2 godine

Zar stvarno mislite da bi jedan Bajern pustio "supertalentovanog" igraca za 1.500.000 i procente da vide nesto u njemu? Budite malo realni ljudi, cetvrta liga Nemacke, iako je to Nemacka, cetvrta liga nije nista posebno. Pa tamo su odlazili igraci iz Beogradske lige i igrali po par godina i nikom nista
S

Samoooo napred!

pre preko 2 godine

Oni imaju cetri 4. lige i nije svaka ista. 4. liga Zapad je najaca i kao nasa 2. liga, a 4. Liga Bayern je mesavina nase 2 i poneki treciligas. Ali ni tamo jedva da se jedan mlad igraic probje, jer je ipak tesko. On sa 18 godina pokazije strasnu statistiku i ima veliki potencijal. I Vahovic je igra Primaveru koja je kao njihova 4. liga pa vidi sada. Treba da gledas potencijal. On je 18, ne 28!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

a mali tristan je bomba? kad zvezda dovede klinca to je sranje a partizan bomba...
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Pustio je Čelzi Matića, Salaha, DeBrojnea, i bezbroj drugih. Junajted je Pogbu pustio za DŽ jer nisu verovali da će ikad biti igrač pa su ga posle vratili za koliko? Imaš takvih primera koliko hoćes. Svaki dan me neznalice na ovom sajtu teraju da kucam FUDBAL JE DANAS BIZNIS. On je imao šansu da se pokaže i nije se pokazao dovoljno da bi bio standardan. Znači ne mogu da ga obrnu za veliku lovu i ne može sada da im pomogne. Dakle, on ZA NJIH nije fora jer su oni u pet najvećih klubova sveta svih vremena. Ovo je za nas bomba. Ne samo za Zvezdu nego i za Srpski fudbal. E sad. Mali mora da se pokaže, naravno. Uz Kataija i Ivanića će dosta naučiti a kvalitet za LingLong ima već sad. Možemo mu poželeti sve najbolje, mi koji nismo bolesni kompleksaši...
G

Goaezakmi1919191991

pre preko 2 godine

Njihova 4. liga se vodi kao profesionalna.Vecina klubova je jaca od nasih iz super lige to odgovorno tvrdim,pogledajte samo kad su nudili Goranu Lovreu 8000 eura mesecno...I sve vam je jasno,pisem ovo kao Partizanovac,decka nisam mnogo pratio pa samim tim i nemam misljenje o njemu,puno Srece svakako.Pozdrav
B

Bund

pre preko 2 godine

E moj ti... Cetvrta liga, jedna utakmica, ima vise publike nego na svim utakmicama nase super lige ponekad..
@

@gosttt

pre preko 2 godine

Druze ko uopste spominje Tristana? Kosarka i fudbal nije isto, decko nije igrao u Realu i otisao je. Nije isto igrati Bundesligu i igrati po srpskim njivama. Stvarno lupetate neke gluposti nekad, za ovog lika nisam ni znao ko je dok nisam video ovu vest, a pravi se senzacionalna vest, tek kad sam video da je u pitanju cetvrta liga Nemacke sve mi bilo jasno. Planiraju da ga prodaju kao Dinamo onog spanca, oni da bi njega prvo prodali kao tog momka, ovaj Motika mora da nosi Zvezdu u Evropi i rukama i nogama, inace ce i njega da prodaju 5 milki jer po srpskim njivama moze i moja baba da igra
T

TAMAN

pre preko 2 godine

da ga skrljaju na nasim livadama, Zvezda ga pusti slobodnog za godinu dana i to je taj rad
U

Užas

pre preko 2 godine

Super,sada očekujem od Dekija da Mali igra u privoj postavi jer tako mozemo da opravdamo ulozena sredstva. A da, mister ne voli mlade igrače!
B

Borky

pre preko 2 godine

Sve sve al hoce li igrati? Kod Dekija Ben mora igrati pa i kup protiv drugoligasa. Ovo su velike pare za nase uslove pogotovo za mladog igraca i morao bi se forsirati maksimalno a poznavajuci nas ocekujem da udje 2x po 5min na 5:0 za nas.
B

Babaroga

pre preko 2 godine

Nemanja igra levo krilo!!!!
G

Gost e

pre preko 2 godine

Pa Ben i treba da igra,sta pametujes.
B

Babaroga

pre preko 2 godine

Katai igra levo krilo a Ben desno ne pametuj dodji nekad na stadion da se uveris!!!
M

Munja91

pre preko 2 godine

Ako se ovo zavrsi kako treba , niste svesni kakav je mali igrac ... Bayern prosto ne ceka na talente jer to je ozbiljna masinerija od kluba, oni uzimaju one koji iz aviona mogu da osvoje Ligu Sampiona, ali ovaj decko i ovaj transfer je neverovatno da ce se desiti ako je istina.. videcete i svaka cast onome ko je ovo izdejstvovao , ko god bio !
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Bravo Munjo! Potpisujem, zajedno sa svakim čovekom koji ga je gledao. Ne vidi se sve na jutub snimcima. Dečko ima karakter, vaspitanje, odnos prema sportu kao svi najbolji. Neko je pomenuo Danija Olma. Ima tu dosta sličnosti. A s obzirom na Zvezdine istoriske veze sa Bajernom, ako ovo upali bilo bi nam vrh vrhova da im postanemo polu-filijala. Sad samo čekam minusare iz Šeste Ličke da malo prduckaju o Hići i Titi.
S

Srdjan88

pre preko 2 godine

Zvezda nikad nikome nije bila niti treba niti ce biti filijala. Pa makar taj neko bio i Bajern.
c

civas

pre preko 2 godine

ocigledno 90% vas ne zna ko je ovaj momak..
G

Gost789

pre preko 2 godine

Ajmo još štoper, bacaj bombe Mađijo.
M

Malj

pre preko 2 godine

Konacno mlad igrac, koji moze odmah da doprinosi
g

gustavklimt

pre preko 2 godine

Upravo ono o cemu smo pisali na drugoj vesti. Ovo je sjajan posao i konacno jedan strateski potez nase Uprave. Zalog za buducnost. Sve pohvale, i momku da pozelim da ga zdravlje posluzi, da bude vredan i bice opasan igrac! Dobrodosao Nemanja! :-)
R

RSB

pre preko 2 godine

E ovo je vec za svaku pohvalu ovako treba da se radi mali ce biti ozbiljan igrac samo da se radi dobro sa njim...
s

saptac

pre preko 2 godine

Bez 20.000.000 evra jednog dana nemoj da ste ga pustili, ovo je suvo zlato. On i Ohi iza Katai i Ivanic ajaoj
_

_002009.3fde020806b64e98b877aa3ca709d9c3.0645

pre preko 2 godine

Hoće neko da mi kaže šta znaci “preozbiljan” igrač?
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Terzina sema.Nece da dovede Banjca i Ada,ali gde on moze da se uglavi,zavrsava bez problema..
N

Naravno

pre preko 2 godine

A i opste je poznato u svetu da su Njemci a pogotovo taj neki Bayern Minhen kao stvoreni da se mulja sa njima jer kad pogeldas sve njihove afere shvatis da je to ustvari najbolji klub za muljazu .
V

Vuc

pre preko 2 godine

Oavj momak ima 18 godina i vec je bolji sada od Banjca.
j

ja psv !

pre preko 2 godine

znaci nista od njega cim ga bajern pusta za 1,5 miliona a kao Veliki talenat

gemathegreat

pre preko 2 godine

Sad upravo ostavi komentar da bih se radovao ovoj vesti i bukvalno posle minut stiže. Dobro došao delijo i da osvetlaš obraz golovima. O ljubavi prema klubu i predanosti nema sumnje.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

A za Banjca puno 700,800 hiljada,za Ada 1.5mil!?
D

Dapuno je

pre preko 2 godine

Da puno je za Banjca 22 godine Sls igrac nista vize od toga
g

gustavklimt

pre preko 2 godine

Gospodine, molim Vas da prestanete sa providnom retorikom u kojoj samo napadate i kritikujete. Za Banjca ne znam, ali Ado je stranac i vec ima 21 godinu, sto ide malo u kontru sa pravilima domaceg prvenstva u kojem smo ograniceni sa pravilima o strancima i U21 igracima u startnoj postavi. Tako da je u ovom slucaju sasvim logicno da obestecenje nije problem, jer se igrac savrseno uklapa u sve kriterijume koje kao Klub moramo da ispunimo. Izmedju ostalog, dajte momku vreme da se pokaze, pa ako ne zadovolji kriterijume, onda mozmo da razgovaramo i da kritikujemo. Hvala Vam i pozdrav :-)
B

Bravo Zvezdo

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo! Prosto ne mogu da poverujem da smo ga doveli. Sigurno ima udela u tome i to što je Srbin, a i brat mu je stigao u Grafose. Zaista odlično pojačanje. Ovako Zvezda treba da deluje i u budućnosti.
R

Rasa1977

pre preko 2 godine

Деген(ек), Мотика... Шта ћете следеће узети🤣
G

Gost87

pre preko 2 godine

Titulu. Ponovo.

kln

pre preko 2 godine

U napadu 50 igraca a u odbrani duva promaja
П

Пихи

pre preko 2 godine

Ако репрезентација може да игра на гол више, може и Звезда. Уосталом, таква нам и јесте традиција клуба. Оно са Милојем (свака њему част) је била неопходна аномалија којој се сада назире крај
B

Bravo, bravo

pre preko 2 godine

E ovakav posao je za pohvalu. Bice odlicno pojacanje. Sad bi bilo lepo otarasiti se nekog od ovih starijih, makar Falka. Nema leba od njega, a interesovanje iz Serije B uvek postoji i 1,5m bi dobrodosla.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ne razmišljaš dalje od njonje. Ako zvezda hoće napred, Katai mora da pali. Ben je sa jednom+ nogom u penziji. Ivanić zaslužuje šansu da se oproba u nekoj od ozbiljnih liga, em će doneti solidnu lovu. Falko je idealan kompliment Ohiju, stil mu se uklapa s Motikom, a ako Pićini može da stane na noge, oni će biti vrhunski tandem. Dakle, Filipo je važna karika, ali naša malodušnosti i nestrpljenje to nikako ne prihvata. Treba gledati stvari i poslovno, ne samo kaskaderski, ko je dao gol i asistenciju protiv Mladosti ili Radnika.
S

Sacuvaj me boze...

pre preko 2 godine

A gde je stoper , gde je zadnji vezni??? U klubu niko ne razmislja o odbrani.
N

Nlo

pre preko 2 godine

Kakav posao,naslednik Mice Ivanica
G

Gost444566

pre preko 2 godine

transfer godine🔥🔥
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Da je supertalentovan tesko da bi ga bajern pustio ispod 30 milki
G

Gost433

pre preko 2 godine

Bolje da se dovede na pozajmicu pa ako je dobar da se otkupi, zar Mrkela nista nije naučio iz prethodnih kupovina igraca?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Auuuu kakav posao! Kapa dole za onoga ko je ovo završio! Mali Ima sjajan potencijal

FicaKg

pre preko 2 godine

Браво, одличан потез! Какав прелазни рок Охи, Пићини сад и Мотика као залог за будућност. 3 позиције где смо убедљиво најтањи били
S

Sta reci...

pre preko 2 godine

Bolje da je doveden na pozajmicu pa onda da se otkupi, nije doveden Stoper , nije doveden zadnji vezni a imamo krila za izvoz....
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Nemamo ni jedno desno krilo ni krstenog desnog beka koji zna da centrira